Instagram diary #10 februari

xxxxx

Ik zeg het niet snel, maar wat heb ik een leuke maand gehad vol met geweldige momenten. Kijk je mee naar mijn Instagram diary?

 

IMG_20150204_144401

De maand begon al leuk. Samen met een aantal andere bloggers was ik uitgenodigd voor het Benefit event. We spraken met elkaar afย in Amsterdam en hebben eerst lekker gewinkeld. Wat moet ik hier nou nog over zeggen? We kwamen allemaal met een goed gevuld tasje buiten.

IMG_20150206_132815

Wanneer de MAC collecties online komen is altijd een verrassing. Farah belde me terwijl ik aan het werk was met de mededeling ย dat de Miley Cyrus collectie al online stond, wat baalde ik hier van! Dankzij Farah heb ik toch de geweldige Miley Cyrus lipstick kunnen scoren.

IMG_20150209_194757

Onlangs ben ik overgestapt van Blogger naar WordPress, waar ik tot op de dag nog geen spijt van heb gekregen! Uiteraard moest ik wel mijn lay-out helemaal veranderen. Alles was naar mijn zin, behalve de logo. Mijn man heeft een nieuwe gemaakt en ik ben helemaal happy!

IMG_20150210_182218

Ik vulde de MAC addict TAG in waar je mijn gehele MAC collectie kunt bewonderen.

IMG_20150212_090357

Ik ging niet alleen naar het Benefit event, maar ook was ik uitgenodigd voor het Dr.Hauschka Valentijns workshop/event. Ik heb een heerlijke avond gehad en ben enorm verwend. De producten ben ik optimaal aan het testen zodat ik er eerdaags een review over kan schrijven.

IMG_20150214_211743

Op Valentijns dag ging ik heerlijk uiteten bij de Italiaan met mijn man en ouders. We hebben een heerlijke ( romantische ) avond gehad.

IMG_20150221_130408

Kiko was voor mij een merk die ik nooit eerder geprobeerd had. Ik wist dat er een winkel zat in Amstelveen dus ik moest en zou hier heen gaan. Wat een heerlijke grote winkel en wat een keus!

IMG_20150223_154447

Eens in de zoveel tijd gaan mijn man en ik een nachtje weg. We boeken een nachtje in een Van der valk hotel en uiteraard kan een bubbelbad hierbij niet ontbreken. We zagen een enorm leuke actie voorbij komen op het internet en boekte de meest luxe kamer. We hebben genoten! De kamer was zo mooi.

Dat was mijn leuke maand alweer. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achter laat!

ย 

 

Comments

 1. says

  Aaaah leuk, Van der Valk heeft echt zulke toffe kamers. M. en ik gaan ook wel eens een nachtje of een weekend en dan nemen we de meest belachelijk dure kamer, want die hebben altijd iets leuks (sauna, zwembad, bubbelbad midden in de kamer). Mooie jas heb je trouwens, perfecte kleur ook voor de lente!

 2. says

  Wauw wat ziet de kamer in het van der Valk hotel er mooi uit! Echt zo’n sprookjeskamer. En naar twee events geweest super gaaf! Het was vast en zeker een hele mooie ervaring<3

 3. says

  Echt super veel leuke hoogtepunten! Ik weet natuurlijk wel wat er allemaal in jouw leven gebeurd, maar als ik het zo bij elkaar zie, word ik helemaal blij! Jullie hebben zo hard een fijne maand verdient! Op naar nog heeel veel leuke foto’s en momenten!

 4. says

  Oh wat heerlijk om in een hotel te bubbelen! En je logo vind ik heel erg mooi geworden, fijn dat je lief zo creatief is! En oh, ik blijf maar naar je MAC lipsticks kijken <3

 5. says

  ziet er leuk uit en wat een leuke foto van jou en je partner! ik wil graag ook nog eens naar kiko en super leuk dat je het benefit event kon/mocht bijwonen!

 6. says

  Shoppen bij MAC, toch nog de lipstick kunnen scoren en heerlijk events afsluiten om met je geliefde te stranden in een hotel, dat klinkt inderdaad als een hele goede maand! Leuke foto’s heb je gemaakt! Ik moest lachen bij de MAC tasjes, als je met meerdere gaat shoppen, dat werkt zo aanstekelijk! Voordat je het weet loop je met tassen naar buiten, geweldig!

 7. says

  Wat heerlijk dat je zo genoten hebt! Wat een leuke dingen heb je gedaan en mogen doen en wat ziet de kamer van Van der Valk er als een plaatje uit! Leuk om te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *