Instagram diary #11 maart

Naamloos-1

De maand maart is al weer bijna voor bij en ik heb weer hele leuke dingen mee gemaakt/gedaan. Zo ging ik naar 2 concerten, een dagje naar Duitsland en ben ik verslaafd geworden aan een heerlijke gezonde lunch. Kijk je mee naar mijn Instagram diary?

IMG_20150304_230129

Ongeveer 4 jaar geleden had ik al een keer het geluk dat ik het concert van Usher mocht bijwonen. Helaas heb ik toen niks kunnen zien, we hadden veld kaarten en ik ben nou eenmaal niet de langste. Dit keer konden we lekker zitten en heb ik hem eindelijk wel goed kunnen zien!

IMG_20150311_141420

Samen met Esther, Elise en Melissa zit ik samen in een whatssap groep. Regelmatig gaat het gesprek over gezond eten en stimuleren we elkaar iets gezonds te snacken in plaats van iets ongezonds. Ik had thuis een avocado liggen maar had geen idee wat ik er mee moest. Zij kwamen op het idee er dit heerlijke broodje van te maken. Ik ben verslaafd.

IMG_20150313_155126

Samen met manlief ging ik een dagje naar Duitsland om uiteraard te shoppen bij de DM Drogerie. Er is inmiddels al een shoplog online gekomen.

IMG_20150321_153824

Ik kreeg het leuke nieuws dat ik als insider van Veracamilla.nl de provocalips mag uittesten. Samen met een aantal andere meiden test ik 2 kleuren uit en Vera maakt hierover een filmpje. Hou dus zeker haar YouTube kanaal/blog in de gaten.

IMG_20150322_123525

Normaal gesproken zijn Sicco en ik er als een van de eerste bij wanneer er weer een concert wordt aangekondigd. The Script hadden we op de een of andere manier helemaal gemist en uiteindelijk was alles uitverkocht. We baalde ontzettend maar namen het maar voor lief. Een aantal dagen voor het concert wilde we toch heel erg graag gaan en zijn we Marktplaats gaan rond spitten. Uiteindelijk scoorden we kaarten voor een leuke prijs en hebben we kunnen genieten van het concert! Het was geweldig en alhoewel we al naar heel veel concerten zijn geweest was dit denk ik toch wel een van de beste!

IMG_20150323_143341

Ik ben verliefd op Lilo, is die niet schattig? Tegenwoordig gaat hij in de middag altijd op bed zitten en keihard miauwen zodat ik ook bij hem kom liggen. Hij zorgt er wel voor dat zijn vrouwtje voldoende rust krijgt :).

IMG_20150324_122700

Ook gingen Sicco en ik een dagje naar Amsterdam. Geloof het of niet, maar ik kocht niets. Het festival seizoen gaat weer beginnen en dat kan je ook terug zien in alle kleding. Helaas is dit niet mijn stijl.

Dat was alweer mijn Instagram diary, op naar volgende maand!

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achter laat.

Comments

 1. says

  Gaaf zeg dat je naar het concert van Usher bent geweest. Leuk dat je dagje in Duitsland bent geweest samen met je vriend, ik wil er ook zeker eens heen al was het alleen voor de DM 😉

 2. says

  Met mijn 1,50 kan ik ook echt nooit wat zien tijdens concerten, zo verschrikkelijk! Gelukkig had je nu wel zit plaatsen, dat is altijd wel fijn. Kan je tenminste wat van het concert meemaken haha,

  liefs, Brittany

 3. says

  Jaloers USHER YEAH! wat leuk dat je daar naartoe bent geweest en lekker zo een dagje naar duitsland met je vriend ik denk dat ik bij de DM ook veel ga kopen als ik na duitsland ga

 4. says

  Aaaaah wat leuk dat je naar Usher was, zijn concerten lijken mij echt een spektakel! Net als the script, super tof dat jullie er onverwachts toch bij konden zijn. En jammer dat de festival kleren er nu al hangen, het is voor mij ook allemaal net te kort en strak. Lang leven het online shoppen, daar vind ik het aanbod vaak veel breder. En zelf zal ik ook graag nog eens bij een DM gaan shoppen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *