Instagram diary #17 september

3in1

Wat een drukke maand heb ik achter de rug. Zo werd ik verrast met een babyshower, kregen wij de sleutel van onze nieuwe huis en zijn wij binnen 2 weken verhuisd. Ik ben op en mijn energie is momenteel erg ver te zoeken, maar ik heb wel een enorm leuke maand gehad om op terug te kijken. Kijk je mee naar mijn instagram diary?

IMG_20150909_093220

De maand september begon al gelijk goed. Want iets waar wij al weken naar toe leefde, gebeurde eindelijk. Wij kregen namelijk de sleutel van ons nieuwe huis. Het was enorm spannend, want wij gingen van ons kleine huur flatje naar een groot koophuis. Inmiddels zijn we al helemaal gesetteld en aan het genieten van alle ruimte om ons heen.

IMG_20150912_190702

Vanaf het moment dat we de sleutel kregen zijn we meteen begonnen met klussen en verven. Gelukkig hoefde er niet heel veel gedaan te worden. Helaas werd ik er hard op gewezen door de verloskundige dat ik me gedeisd moest houden en niks mocht doen. Nadat de babykamer was behangen en schoongemaakt, kon ik eindelijk rustig aan alles gaan indelen. De babykamer is bijna klaar en het is zo leuk geworden! Ik kan niet wachten tot ons kleine meisje heerlijk, zoet en gelukkig in haar bedje ligt te slapen.

IMG_20150914_200605

Aangezien ik erg kritisch ben en precies weet wat ik wil, was een van de voorwaarden bij het kopen van een huis dat we een bad moesten hebben. Gelukkig kreeg ik mijn zin en geniet ik nu minimaal 2 keer per week van een warm bubbelbad. Ik moet zeggen dat het nu ook wel erg fijn is, het warme water verlicht de rugpijn en helpt mij toch een stukje meer te ontspannen.

IMG_20150915_105814

Alhoewel de zon flink aan het schijnen is afgelopen week, ben ik blij dat het herfst is! Ik geniet enorm van dit seizoen en heb de kruidige Yankee candles, en donker kleurige make-up weer tevoorschijn getoverd.

IMG_20150920_170513

Op tijd opstaan op mijn vrije zondag om naar de Ikea te gaan, nee ik keek er zo tegen op. Om 1 uur zouden wij mijn ouders oppikken, maar toen ik niets vermoedend naar binnen liep zat het huis vol met familie, vriendinnen en kennissen. Surprise! Een babyshower. Alles was in het roze versierd en er waren hapjes in overvloed.

IMG_20150921_204043

De baby en ook ik zijn enorm verwend met kado’s. Het grootste gedeelte moet ik nog een plekje gaan geven, maar dat komt wel als ik weer iets meer energie heb. Ik moet nog steeds bijkomen..

IMG_20150921_162354

Op Instagram houden Elise en Esther van happilyeverafterx een leuke Essie challenge. Het is de bedoeling dat je je nagels 10 keer achter elkaar lakt met een Essie lakje op je eigen tempo en deze foto dan deelt met #10xessie. Ik als Essie liefhebber doe uiteraard mee! Het is ontzettend leuk om te zien hoe creatief iedereen is en welke kleuren iedereen gebruikt.

IMG_20150922_120114

Het eerste lakje waarmee ik mijn nagels lakte was power clutch, welke je ook terug kunt zien in mijn favorieten van september. Mocht je benieuwd zijn naar de andere kleuren die ik draag dan kunnen je even zoeken op #10xessie.

IMG_20150924_193822

Onverwachts maakte mijn schoonzusje deze foto van mijn broertje en mij. Ik geniet er enorm van hoe trots zij beiden zijn om tante en oom te worden.

IMG_20150926_172748

Ik maakte foto’s voor een Look of the day en maakte meteen gebruik van het moment door het maken van een mooie buik foto. Ik vind het ontzettend stom dat ik dit niet goed heb bijgehouden tijdens de zwangerschap. Gelukkig krijg ik in oktober nog een professionele fotoshoot.

IMG_20150928_180053

Mijn favoriete plekje van de babykamer. Op Instagram vroeg ik of jullie geïnteresseerd waren in een baby roomtour. Iedereen reageerde dol enthousiast, dus als de babykamer helemaal af is zal ik een roomtour maken. Hopelijk worden jullie dan net zo verliefd op de kamer als dat ik ben.

Zoals je kunt zien heb ik een drukke, maar vooral fijne maand achter de rug. Aankomende maand ga ik vooral rustig aan doen en me voorbereiden op de bevalling. Want die komt al aardig in de buurt..

Wat voor leuke dingen heb jij de afgelopen maand gedaan? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Comments

  1. says

    Wat een drukke periode heb jij achter de rug zeg. Maar fijn dat je nu helemaal gesetteld bent in je nieuwe woning en lief dat je zo verrast bent met je babyshower :-)!

  2. says

    Wauw, wat ziet de baby kamer er nu al te schattig uit <3 Ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat dus ook ik ben voor een baby roomtour! En wat heb je toch een prachtige buik, beauty! Geniet van de laatste loodjes en voor je het weet houd je een prachtig prinsesje vast in je armen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *