KIDS | Vtech Vrolijke Vriendjes Sanne’s Smulparadijs Review

img_9489-01

Ons huis bestaat tegenwoordig voornamelijk uit roze en prinsessen. Hoe meisjes-achtiger, hoe beter. Dat is natuurlijk niet te missen met een dochter die daar dol op is. Onlangs ontvingen wij van Vtech de nieuwe Vrolijke Vriendjes Sanne’s Smulparadijs en afgelopen weekend maakte ik hier een meisje heel erg blij mee. Met al een grote verzameling van de Vrolijke Vriendjes is dit een geweldige toevoeging en vandaag zullen wij er alles over vertellen. Kijk je mee?

img_9465-01

Voor de kleine dametjes en snoepkonten is Sanne’s Smulparadijs een gevalletje ‘de hemel op aarde’. Het is een mobiele ijs-, taart- en lollyfabriek waarbij niet alleen de motoriek wordt gestimuleerd, maar je ook helemaal op kunt gaan in je eigen fantasie. Zo krijgen de allerkleinste ook het besef van oorzaak en gevolg.

IMG_9474-01

IMG_9473-01

Sanne’s Smulparadijs bestaat uit het Smulparadijs, het Vrolijke Vriendje Sanne, puppy Lolly en 3 losse elementen. De kleuren van Sanne’s Smulparadijs zijn uiteraard weer opvallend en kleurrijk, precies wat wij gewend zijn van de Vrolijke Vriendjes. Girly en zoet, zoals een smulparadijs hoort te zijn. Het Smulparadijs is te bespelen aan 2 kanten. Aan de voorkant kun je alle zoete lekkernijen kopen en opeten met de andere Vrolijke Vriendjes. Samen in de rij staan, wat uitzoeken, betalen en vervolgens het opeten. Aan het achterkant van het Smulparadijs sta je achter de kassa. Hier kun je de bestellingen opnemen en het voorbereiden. Alle andere Vrolijke Vriendjes kun je natuurlijk ook gebruiken bij Sanne’s Smulparadijs. Hoe meer, hoe leuker!

IMG_9476-01

IMG_9479-01

Sanne’s Smulparadijs bevat ook verschillende speelelementen. Zo kun je aan de tandwielen draaien, de kersen verschuiven om de slagroom te zien draaien en je kunt drukken op de ijs-toets om de smaak van de dag te kiezen. Ook kun je een Vrolijk Vriendje op één van de twee Magic Points plaatsen en luisteren naar de vrolijke reacties. Daarnaast kent Vrolijk Vriendje Sanne 6 melodietjes waarvan 3 gezongen liedjes. Een hoop speelplezier dus!

img_9489-01

Sanne’s Smulparadijs is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar, wat ik ook echt prima te doen vind. De jongste kindjes kunnen genieten van de levendige kleuren en de vrolijke melodietjes en de wat oudere kindjes kunnen urenlang speelplezier hebben en helemaal opgaan in hun eigen fantasie. Mijn kleine dame is er uren zoet mee en samen maken en verkopen wij de lekkerste ijsjes en taartjes. Een absolute prikkeling voor de fantasie van jouw kleintje!

Sanne’s Smulparadijs is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com voor een adviesverkoopprijs van €32,95. Super leuk om dit nog cadeau te doen met de feestdagen!

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

*Dit product heb ik ontvangen ter review.

Comments

 1. chucky1012 says

  Super schattig speelgoed voor jullie dochter.
  Zo is goed te zien hoe ze zich ontwikkeld.
  Ook hoe rozet het speelgoed hoe mooier…..
  Leuke foto’s.

  Een hele fijne dag 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *