Kneipp Goodbye Stress

IMG_1710-01

Afgelopen jaar lanceerde Kneipp een compleet nieuwe lijn, Goodbye Stress. Dit jaar wordt deze lijn uitgebreid met 2 nieuwe producten, een handcrème en een bodylotion. Vandaag zal ik alles vertellen over de lijn en deze nieuwe producten. Kijk je mee?

IMG_1711-01

Het zijn onzekere en voor velen ook stressvolle tijden. We moeten ons steeds aanpassen. Laten we hier mindful mee omgaan. Niet alleen kijken naar ‘straks als we weer van alles kunnen’, maar ook nu van elke dag het beste maken. Laad jezelf elke dag op met een momentje voor jezelf. Investeer nu al in ‘a good feeling’.

De Kneipp Goodbye Stress lijn bevat watermunt en rozemarijnolie wat beide zal zorgen voor een ontspannen moment. De watermunt is zeer verfrissend en zorgt voor een hoger energieniveau en daarnaast biedt het verlichting aan de luchtwegen en ondersteund het je bij verkoudheid of griep. De rozemarijnolie stimuleert het geheugen, de focus en de concentratie. Deze combinatie zal zorgen dat stress vermindert.

De Kneipp Goodbye Stress lijn bestond al uit een badolie, douchegel, shower foam, geurkaars en thee en wordt nu uitgebreid met een body lotion en een handcrème.

Kneipp Goodbye Stress Handcrème 75 ml €6,49

IMG_1715-01
New Project (42)

Bij het zien van de verpakking van de Kneipp Goodbye Stress handcrème verwacht ik een hele aanwezige mintgeur, maar het is alles behalve dat. De geur is juist heel fris, op een rustgevende manier met heel subtiel een kruidig randje door de rozemarijnolie. De geur is heel fijn, en ik snap het idee bij Goodbye Stress want de geur zorgt voor ontspanning. De handcrème zelf is fijn in gebruik. De substantie smeert heel gemakkelijk uit en trekt razendsnel in waardoor je handen zacht, soepel en verzorgd aanvoelen.

Kneipp Goodbye Stress Body lotion 200 ml €9,49

IMG_1713-01
New Project (41)

Ook bij de body lotion is de fijne geur goed te ruiken, en zelfs nog wat sterker omdat je de lotion over je gehele lichaam gebruikt. De Body lotion is iets dunner qua substantie en heeft daarom ook wat meer tijd nodig om in te trekken. Gebruik daarom ook niet te veel, anders blijft er een lichte witte waas achter op je huid. Nadat de lotion de tijd heeft gekregen om goed te worden opgenomen door de huid voelt mijn huid zacht, gevoed en verzorgd aan.

Kneipp Goodbye Stress Geurkaars 145 gr €7,99

IMG_1712-01

Om je badritueel compleet te maken bracht Kneipp al eerder een geurkaars uit. Zelf brand in de geurkaars wanneer ik lekker ontspannen op de bank een serie kijk met een warme kop thee. De geurkaars gaat heel wat branduren mee, wat ik echt een groot pluspunt vind.

IMG_1711-01

De Kneipp Goodbye Stress lijn is vrij van conserveringsmiddelen, paraffine, minerale oliën en siliconen. Daarnaast zijn de producten vegan en niet getest op dieren. De lijn is heerlijk, heel anders dan ik gewend ben.

De Kneipp Goodbye Stress lijn is onder andere verkrijgbaar bij Kruidvat en Etos.

Ben jij al bekend met deze lijn?

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *