Nieuw | Kneipp Badparels

20180108_124122

Één van mijn favoriete bezigheden in de winter, is in bad gaan. Nu heb ik er helaas niet altijd de tijd voor, maar toen er een pakketje met badparels werd bezorgd wist ik wat mij de komende tijd te doen stond. Kneipp heeft namelijk iets nieuws, verzorgende badparels. Geloof me, het testen was geen straf. Kijk je mee?

20180108_124151

In bad gaan, ik kan er geen genoeg van krijgen. Maar naast dat ik er van geniet, moet het badwater natuurlijk ook verzorgend zijn voor mijn lichaam. De Kneipp badparels zijn kleine pareltjes die je in het bad kunt strooien. Deze pareltjes bestaan uit natuurlijk verzorgende plantenoliën gecombineerd met geurende etherische oliën. Deze pareltjes verzorgen en beschermen de huid tijdens het badderen. Ook deze nieuwe badparels zijn zoals de andere producten van Kneipp vrij van paraffine, siliconen, minerale oliën en conserveringsmiddelen. Overigens zijn ze geschikt voor alle huidtypen.

20180108_124245

20180108_125122

De Kneipp badparels zijn verkrijgbaar in 3 verschillende geuren; Enjoy life! Every single day, Pamper yourself and feel marvelous en Take a break and relax! Op bovenstaande foto zie je de Enjoy life! every single day badparels.

Het gebruik is verder vrij simpel en spreekt eigenlijk voor zich. Je laat uiteraard je bad volstromen met warm water en voegt de helft van de badparels toe aan een laagje warm badwater. Wacht tot ze goed zijn opgelost. Daarna is het tijd om heerlijk te ontspannen. 1 verpakking bevat voldoende badparels voor 2 baden. Zelf vind ik dit persoonlijk iets te veel en gebruik ik 1 verpakking minimaal 4 keer. Dit is ook meer dan genoeg voor een heerlijk bad!

1

Enjoy life! Every single day bevat etherische mandarijnolie en kumquatextract en bezorgd je een vrolijk en onbezorgd gevoel. De geur is erg zoet, maar lekker als sappige mandarijnen.

Pamper yourself and feel marvelous bevat pioenroos en palmrosa extracten waarmee je een echt verwenmoment voor jezelf creëert. Deze geur is mijn minst favoriet, puur door de rozengeur.

Take a break ad relax! is een frisse aquatische geur met de extracten van yuzu en watermunt die je helpen om te ontspannen. Deze geur ruikt heel bijzonder, erg lekker!

20180108_124220

Mocht je nog langer van de lekkere geuren willen genieten, of heb je gewoon geen bad? Dan kun je de badparels ook gebruiken voor een heerlijk voetenbadje of zet een klein schaaltje Kneipp badparels in je toiletruimte. Ik vind de Kneipp badparels heerlijk. Ze verzorgen en hydrateren mijn huid goed en laten een lekkere, aanwezige geur achter.

De Kneipp badparels zijn te koop bij de drogisterij en kosten per verpakking (150 gram) €3,99.

Ga jij ook zo graag in bad?

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

  1. says

    Wat grappig! Bij badparels denk ik meteen aan van die dikkere bolletjes waarvan je er maar één nodig hebt. Ik denk dat ik qua geur voor de roze variant zou kiezen! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *