NIEUW | Kneipp Beautygeheim douche foam & body lotion

IMG_0951-01

Kneipp Beautygeheim, wie kent deze heerlijke lijn van Kneipp nou niet? Goed nieuws, de luxe lijn wordt uitgebreid met een douche foam en een body lotion. Zo is jouw badritueel helemaal compleet!

De Kneipp Beautygeheim lijn was al vrij groot bestaande uit een doucheolie, badolie, huidolie, body crème en scrub, maar wordt vanaf heden uitgebreid met een douche foam en een body lotion. 2 producten die naar mijn mening niet mogen missen. Kneipp Beautygeheim is een luxe lijn en elk product op zich is voorzien van 4 waardevolle huidverzorgende oliën namelijk; arganolie, olijfolie, wonderboomolie en marulaolie. Deze oliën zijn rijk aan vitaminen, essentiële vetzuren en anti-oxidanten en bieden de huid daarom de perfecte verzorging. Daarnaast zijn de producten vrij van paraffine, conserveringsmiddelen, siliconen en minerale oliën. Een luxe geur met als resultaat een zijdezachte huid!

Kneipp Beautygeheim Douche Foam 200 ml €7,99

IMG_0952-01

New Project (29)

Wat mij betreft is een douche foam een product wat niet mag ontbreken om een lijn compleet te maken. Ik ben dan ook heel blij dat deze is toegevoegd in de Beautygeheim lijn. De douche foam is een dikke, romige, ook wel scheerschuimachtige substantie en in aanraking met water schuimt het nog intenser. De warme, luxe geur komt je gelijk tegemoet en ook mijn huid wordt hier erg blij van. En ondanks dat de douche foam 4 verschillende oliën bevat, is daar na het douchen niks meer van terug te voelen op de huid. Op een zachte huid na dan!

Kneipp Beautygeheim Body Lotion 200 ml €9,49

IMG_0955-01

New Project (30)

Ondanks dat ik liever een voedende bodybutter/crème gebruik -zeker in de koude winter-, was ik erg benieuwd naar de Body Lotion. Mijn huid krijgt wat te verduren als het zo koud is, dus een intensieve verzorging kan het wel gebruiken. De Body lotion is een niet al te dikke substantie en smeert heel gemakkelijk uit. Wel blijf je een heel licht laagje op de huid voelen, maar dat is ook niet zo gek gezien de 4 verschillende oliën. Voeden doet het mijn huid wel, want na gebruik voelt mijn huid zijdezacht en het allerbelangrijkste, minder droog aan. Of het genoeg zal zijn voor de koude winter zullen we zien, maar voor deze tijd van het jaar is het een fijn product!

IMG_0951-01

Of ik blij met met de nieuwe producten? Absoluut! Wat mij betreft is het echt een top toevoeging aan de Kneipp Beautygeheim lijn. Hier kom ik de komende herfst weken wel mee door!

De Kneipp Beautygeheim producten zijn onder andere te koop bij Etos & Kruidvat.

Ben jij al bekend met de Kneipp Beautygeheim producten?

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *