NIEUW | Kneipp Cherry Blossom

img_9198-01

Onlangs liet ik al een uitgebreide review zien van de nieuwe Kneipp lipbalsems, geurkaarsen en geurstokjes, maar daar blijft het niet bij. Kneipp introduceert namelijk ook een geheel nieuwe lijn, Cherry Blossom. Deze nieuwe lijn voorziet jouw huid niet alleen van een fijne geur, maar zal de huid ook optimaal voeden en beschermen tegen uitdroging. Ideaal voor dit koude weer! Kijk je mee?

img_9199-01

De nieuwe Kneipp Cherry Blossom lijn bevat kersenbloesem en rijstkiemolie die ieder een eigen werking heeft. Kersenbloesem is een symbool van schoonheid en een nieuw begin. Het extract van de kersenbloesem werkt kalmerend en verzorgend voor de huid en is daarom een belangrijk ingrediënt. Daarnaast zorgt kersenbloesemextract ook voor een gehydrateerde huid en een verzorgd gevoel. Rijstkiemolie betekent letterlijk ‘bijzonder licht’ en staat bekend om zijn huidverzorgende eigenschappen. Het wordt gebruikt om de huid glad en gezond te houden, maar beschermt de huid tegelijkertijd ook tegen veroudering. De olie wordt namelijk diep in de huid opgenomen en verbetert de elasticiteit van de huid.

De Kneipp Cherry Blossom lijn bestaat uit de volgende producten; een body lotion, een handcrème en badkristallen.

Kneipp Cherry Blossom Handcreme 75 ml €6,49

img_9205-01

2

Een handcrème is wat mij betreft echt een must tijdens de koudere dagen. Mijn handen worden droger, de huid geeft een trekkerig gevoel en als het echt op z’n ergst is dan wilt de huid op mijn vingers hier en daar ook nog scheuren. Alles behalve fijn! De nieuwe Kneipp Cherry Blossom handcrème is een voedende en plantaardige formule die de handen intensief hydrateert. Ik gebruik de handcrème standaard 2 keer per dag (ochtend en avond) en tussendoor wanneer mijn handen het extra nodig hebben, en dat is ook voldoende. Het resultaat? Zachte en zichtbaar minder droge handen. De crème wordt snel opgenomen door de huid en de lichtzoete geur van de kersenbloesem is heerlijk terug te ruiken.

Kneipp Cherry Blossom Badkristallen 500 g €8,49

img_9200-01

4

Badkristallen, ik hou ervan! Helaas heb ik in ons nieuwe huis geen bad tot mijn beschikking en moet ik het even doen met een voetenbadje, maar mijn ervaring met de badproducten van Kneipp zijn positief. (lees hier een uitgebreide review van de Kneipp Bad parels). De Kneipp Cherry Blossom Badkristallen zijn gemaakt van zuivere zoutkristallen uit een zoutmijn van miljoenen jaren oud. Deze kristallen zijn rijk aan mineralen en hebben een heerlijke geur. De kristallen kun je toevoegen aan het stromende warme water en een handje vol is al genoeg. Je water kleurt mee en er komt een heerlijke lichtzoete geur naar voren.

Kneipp Cherry Blossom Body Lotion 200 ml €9,99

img_9209-01

3

De Kneipp Body Lotion Sprays zijn niet nieuw, maar de variant met Cherry Blossom geur natuurlijk wel. De Body Lotion Spray is een snelle manier om de huid te verzorgen, ook als je weinig tijd hebt. Je sprayt de body lotion rechtstreeks op de huid, even smeren en klaar. De Body Lotion Spray trekt snel in waardoor je jezelf ook snel in je kleding kunt hijsen. Mijn huid voelt na gebruik zacht en verzorgd aan.

img_9199-01

De nieuwe Kneipp Cherry Blossom lijn is heerlijk, echt een fijne lijn voor de koudere dagen. De geur is lichtzoet en een tikkeltje bloemig, echt een geur waar ik van hou. Per product verschilt het wel hoe sterk de geur aanwezig is. De badkristallen ruiken bijvoorbeeld veel sterker dan de handcrème en ook de body lotion spray ruikt subtiel.

De nieuwe Kneipp Cherry Blossom lijn is vanaf nu verkrijgbaar bij onder andere Kruidvat.

Wat is jouw ervaring met Cherry Blossom?

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

  1. Natascha - Beautyopinie says

    Dit lijkt me echt een hele fijne geur! Lijkt ‘ie een beetje op de Cherry producten van Rituals? Volgens mij is dat de witte lijn, dat is namelijk helemaal mijn ding 🙂

  2. says

    Lang geleden dat ik Kneipp heb gebruikt. Ik gebruikte destijds altijd een lichtroze variant. Deze klinkt ook erg goed. Als er weer een leuke aanbieding is deze lijn ook maar eens proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *