Kruidvat Nail Care

20170803_114321

Na jarenlang nep nagels te hebben gehad zijn mijn nagels niet meer wat ze ooit geweest zijn. Ze zijn slap en scheuren enorm snel. Sinds kort is het Kruidvat Nail Care assortiment uitgebreid en vernieuwd en bieden deze producten hulp bij verschillende factoren. Of je nou last hebt van verkleurde nagels, droge nagelriemen of zwakke nagels, Kruidvat biedt de oplossing. Ik testte een aantal van deze Nail Care producten uit. Kijk je mee?

20170803_114351

Niet alleen onze handen, maar ook onze nagels moeten goed worden verzorgd. En zeker na jarenlang kunstnagels te hebben gehad en bijna wekelijks nieuwe nagellak kleuren swatchen, moet ik de tijd nemen om mijn nagels extra te verzorgen. De Kruidvat Nail Care collectie is enorm en bestaat uit een; Kruidvat Hardener Strong + extra strong. Een Kruidvat Grow Keratin en Kruidvat Oil. Een Base & Top coat, een anti-age conditioner, een Kruidvat Whitener Natural effect en een Kruidvat French Manicure set. En als laatste nog een Cuticle Softner gel, een Care & Repair pen en een Complete Care 8 in 1.

De Nail Care producten die ik zal laten zien zijn de Complete care 8 in 1, de Grow Keratin, de Anti-age Conditioner en een hand & nail serum.

Kruidvat Nail Care Complete Care 8 in 1

20170803_114419

De Kruidvat Complete Care 8 in 1 is een veelzijdig nagelproduct. Zo is het te gebruiken als base en top coat, maar werkt het ook hydraterend, verstekend, het stimuleert groei, het vult ribbeltjes op, het verzorgt je nagels van een glans en het biedt UV bescherming. Dus zonder dat je het door hebt, verzorg je je nagels op vele manieren. De Kruidvat Complete Care 8 in 1 bevat onder andere keratine, Soja proteïne en amandel olie en laat een subtiele roze glans achter op je nagels.

Kruidvat Nail Care Grow Keratin

20170803_114447

De Kruidvat Grow Keratin is geschikt voor nagels die een beschadiging hebben opgelopen, of nagels die gewoon heel erg zwak zijn en sneller scheuren. De Kruidvat Grow Keratin bevat -zoals de naam als zeg- keratine wat de nagels helpt te verstevigen. Daarnaast stimuleert het de nagelgroei, en geeft het een langdurig glanzend en verzorgend effect. Van het stimulerende nagelgroei effect werk ik weinig, maar ik merk wel dat mijn nagels een stuk steviger zijn geworden en beter kunnen tegen stootjes. Ook deze lak is overigens te gebruiken als base coat.

Kruidvat Nail Care Anti-age Conditioner

20170803_114515

De Kruidvat Nail Care Anti-Age Conditioner is een vitamine boost voor je nagels. Het bevat onder andere Vitamine A, C en E wat de nagels beschermt, hydrateert en soepel houdt. Daarnaast bevat het ook een Uv-filter om je nagels te beschermen tegen verkleuring door Uv-straling. De nagellak kan worden gebruikt als base coat, maar je kunt er ook een subtiele French manicure mee creëren.

Kruidvat Nail Care Hand & Nail Serum

20170803_114535

20170803_114602

Het Kruidvat Nail Care Hand & Nail Serum is een intensief hydraterend serum speciaal voor de verzorging van handen en nagelriemen. De formule is onder andere verrijkt met Aloe Vera en Glycerine wat de huid verzacht. Kruidvat beloofd dat het serum snel wordt opgenomen door de huid en geen vettig laagje achterlaat. Helaas merk ik wel een vrij vettig laagje, wat echt wel even de tijd nodig heeft om mijn huid in te trekken. Om deze reden gebruik ik het serum ook niet voor mijn gehele handen, maar enkel voor mijn nagelriemen. Hier vind ik het echt een wondermiddel voor. Mijn nagelriemen zijn zichtbaar weer soepel en zacht. Het serum ruikt overigens erg lekker. Lekker fris!

20170803_114619

Van te voren verwacht je dat het veel tijd kost om je nagels goed te verzorgen, maar in de praktijk is het eigenlijk heel simpel. Wanneer je je nagels al wekelijks voorziet van een mooie kleur, dan kun je de Nail Care producten gewoon gebruiken als base coat. Ik vind de producten fijn, ze werken en zo zie je maar dat budget producten ook gewoon werken!

De Kruidvat Nail Care producten zijn uiteraard te koop bij Kruidvat en kosten €2,99 per stuk.

Geef jij je nagels soms wat extra verzorging? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

  1. says

    Ideaal dat je deze producten kunt gebruiken als basecoat! Ze klinken als een fijne extra verzorging voor je nagels. Verder lijkt het serum me ook wel wat. Fijne producten allemaal!

  2. says

    Ik doe echt te weinig aan verzorging van mijn nagels. Mijn nagelriemen zijn shockerend gewoon, hahaha. Zal ik nu gewoon maar mijn best gaan doen om ze te onderhouden?

  3. says

    Kan beter zeggen dat ik probeer mijn nagels goed te verzorgen. Heb een baan waar nagellak niet altijd lang blijft zitten en waarbij je nagels flink te voor duren hebben. Maar probeer ze wel bij te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *