Catch & Shine Lipbalm & Lipscrub

20180312_125813

Eerder vertelde ik al over het Catch & Shine concept bij Kruidvat. Om de 6 weken worden de displays in de winkel veranderd met nieuwe, betaalbare limited edition beautyproducten. Dit keer zijn het de Catch & Shine Lipbalms & Lipscrubs. Benieuwd of het ook wat is? Lees dan snel verder!

20180312_125837

Lipbalm, wie gebruikt het niet? Kruidvat speelt goed in op het populaire beautyproduct, want vanaf nu zijn deze schattige lipbalms verkrijgbaar op het Catch & Shine display. Maar daar blijft het niet bij, want bij elke lipbalm hoort ook nog een lipscrub. Geheel in dezelfde geur! Er zijn maar liefst 4 verschillende geuren verkrijgbaar; Raspberry, Blueberry, Mango en Honey.

Catch & Shine Lipbalms 

20180312_125918

De lipbalms hebben een mega schattige verpakking. Elke geur heeft een eigen kleur en de verpakkingen zijn bedrukt met kusjes. Door de kleur kun je eigenlijk al zien om welke geur het gaat, maar dit staat ook nog dik bedrukt boven op de dop. Alle 3 de geuren zijn heerlijk zoet en de fruitsoorten zijn helemaal terug te herkennen.

20180312_130025

De lipbalms hebben een draaidop. Op zich geen probleem, maar ze komen niet in stickvorm. Niet helemaal hygiënisch als je het aan mij vraagt, want dat betekent dat je het product er steeds met je vinger uit moet halen. De lipbalms bevatten verschillende verzorgende ingrediënten waaronder bijenwas. Na gebruik heb ik het idee dat de lipbalm gelijk mijn lippen verzorgd. Ze voelen zacht en minder trekkerig aan en de heerlijke geur is duidelijk aanwezig. Er komt geen kleur vanaf, maar wel een subtiele glans.

Catch & Shine Lipscrubs

20180312_125954

De Catch & Shine Lipsrubs hebben exact dezelfde verpakking, het enige verschil is de achtergrond op de dop. Ook de lipscrubs hebben dezelfde geuren en zijn ook voorzien van een draaidop.

intro

De lipscrub is behoorlijk grof en je ziet de scrubdeeltjes er duidelijk in zitten. De substantie is aan de dikke en plakkerige kant, maar hierdoor kun je wel de juiste hoeveelheid scrub pakken en vervolgens aanbrengen op je lippen. Het gebruik is heel simpel. Je kunt de scrub rechtstreeks aanbrengen op je lippen en vervolgens je lippen over elkaar heen wrijven, of je kunt met je vinger de scrub zachtjes over je lippen masseren. Persoonlijk vind ik beide manieren prettig, het is maar net waar ik zin in heb. De scrub verwijdert goed de losse velletjes op mijn lippen en verzorgd ze waar nodig. Let er wel op dat je na gebruik de scrub goed van je lippen afwast. Na het scrubben is het heerlijk om de bijbehorende lipbalm aan te brengen, of natuurlijk een andere geur.

20180312_125859

Dat de lipbalms lekker ruiken en de lippen goed verzorgen dat is wel duidelijk. Maar nog leuker is de prijs, ze kosten namelijk maar €1,99 per stuk. Let er wel op dat ze maar tijdelijk verkrijgbaar zijn, dus op is op.

De Catch & Shine Lipbalms & Lipscrubs zijn te koop bij Kruidvat, zowel online als in de winkel. 

Welke geur lijkt jou het fijnst?

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

  1. says

    Kijk dat zijn nog eens leuke prijzen, scrub voor de lippen ken ik helemaal niet, maar ik ben eigenlijk wel benieuwd geworden. Ik vind de verpakking wel weer heel erg leuk hoor, ik ga straks meteen eens even een kijkje nemen bij het Kruitvat, bedankt voor de tip!

  2. says

    Een lipscrub gebruik ik graag als voorbereiding op lipstick. Volgens mij zag ik ze gisteren bij Kruidvat, maar verder niet bekeken. Nu weet ik wat er dus in dat schap stond! (was al laat en dan trek ik een sprintje als ik inkopen doe ;))
    De mango versie lijkt mij heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.