Catch & Shine Shower Jelly

IMG_0748-01

Om de 6 weken worden de Catch & Shine displays in de winkel bij Kruidvat veranderd met nieuwe, limited edition en vooral betaalbare beautyproducten. Dit keer staan er Catch & Shine Shower Jelly’s te pronken en vandaag zal ik er alles over vertellen. Kijk je mee?

IMG_0757-01

We hebben al een hoop leuke beautyproducten voorbij zien komen, van make-up tot aan parfum en verzorging. Dit keer is het de eer aan de nieuwe Shower Jelly’s. De Shower Jelly is niet nieuw, meerdere merken brachten dit al uit, maar een voordeel is wel dat deze enorm betaalbaar zijn. De Catch & Shine Shower Jelly zijn verkrijgbaar is 5 verschillende geuren; Berry-O-Baby, Coco Cabana, Mango-Licious, Green Goddes Kiwi en Raspberry Fantasy.

New Project (19)

De verpakkingen zien er ontzettend vrolijk uit, zoals we gewend zijn van de Catch & Shine producten. Pronken op het display in de winkels zullen ze zeker doen. Ik ontving de geuren Coco Cabana en Raspberry Fantasy. Twee heel verschillende geuren, maar beide erg bijzonder. Coco Cabana ruikt heel zomers en tropisch naar kokos, waar je overigens echt van moet houden. En Raspberry Fantasy (mijn favoriet) ruikt heerlijk fruitig en zoet naar frambozen.

New Project (20)

Ik blijf Shower Jelly een leuk product vinden. De puddingachtige substantie is bedoeld voor het wassen van je lichaam en in aanraking met water zal het dan ook enorm schuimen. Een klein stukje is al voldoende. Of je het nu gebruikt met je hand of op je spons, schuimen doet het zeker. Zal ik het dagelijks gebruiken? Nee, dat niet. Maar voor de verandering is het leuk! Ook Sofie vindt het een feestje om het te mogen gebruiken onder de douche.

IMG_0748-01

Voor het geld hoef je ze absoluut niet te laten liggen, ze kosten namelijk maar €1,99 per stuk. De geuren zijn lekker en de jelly’s zijn lekker zacht voor de huid. Let wel op, ze zijn limited edition dus op is ook echt op.

De Catch & Shine Shower Jelly is verkrijgbaar bij Kruidvat.

Welke geur spreekt jou het meeste aan?

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *