Essence hidden stories nail polish & highlighter

IMG_20150114_154409

Het sneeuwt niet, het vriest nauwelijks en we kunnen niet schaatsen. Toch was ik reuze benieuwd naar de nieuwe trend edition van Essence, hidden stories. De sprookjesachtige, winterse collectie heeft dit keer veel variatie maar enkel een paar producten spraken me echt aan. Kijk je mee?

IMG_20150114_153356

De 2 producten die mij meteen aanspraken waren de highlighters, welke verkrijgbaar zijn in 2 kleuren. 01 Rose in wonderland en 02 enter wonderland. Hoe bedoel je de namen maken het sprookje af. De doosjes zijn verder vrij simpel. Plastic, doorzichtig en afgewerkt met zilveren details.

IMG_20150114_153319

Pastel tinten spreken mij altijd erg aan. Maar deze roze en paarse kleur zijn wel erg speciaal. Ik associeer het met de film Frozen en droom er al van om net zo mooi te zijn als prinses Elsa. De highlighters zijn een beetje creamy en voelen aan alsof ze smelten onder je vinger.

IMG_20150114_152932

De highlighters zijn erg mooi en goed gepigmenteerd. Er komt een subtiele natuurlijke glans vanaf. Normaal gesproken heb ik het niet zo met creamy producten maar de highlighter brengt erg makkelijk en geleidelijk aan. Ik ben onder de indruk! Wel raad ik je aan het product aan te brengen met je vinger, met een kwast smeert het erg lastig uit en gaat het snel vlekken.

DSC_1032

Nog even een foto met flits, hier kun je de glans wat duidelijker zien. De kleuren liggen overigens erg dicht bij elkaar.

IMG_20150114_153158

En als tweede en meteen als laatste nam ik èèn nagellakje mee in de kleur Entchanted bij hint of mint. Een mint groene pastel kleur.  Er zijn  nog 3 kleuren verkrijgbaar maar deze vond ik niet echt speciaal.

IMG_20150114_153611

Een heel groot fan van de kwastjes ben ik niet. Ze zijn vrij smal en langwerpig. Doe mij liever maar een wat breder en kleiner kwastje, dat lakt een stuk gemakkelijker.

IMG_20150114_153006

Wat betreft de kleur, ik hou er van. Maar de manier waarop de nagellak opdroogt vind ik verschrikkelijk. Het droogt op een korrelige manier op en lijkt een beetje op de welbekende sand style lakjes. Het idee erachter is leuk door mijn nagels bevroren te laten lijken maar het is het nèt niet.

IMG_20150114_150106

Met de highlighters ben ik enorm blij en deze zal ik veel gaan gebruiken. De subtiele glans lichten mijn wangen net op de juiste manier op. Laten we het verder maar niet meer hebben over de nagellak. Ik noem het een flesje van ellende.

De Essence hidden stories highlighters kosten 2,99 per stuk. De Essence hidden stories nagellak kost 1,99 per stuk. De producten zijn te koop bij Kruidvat. Let op het is een limited edition dus op is op.

Heb jij al wat gekocht van de Essence hidden stories collectie?

Comments

  1. says

    Wat grappig. Je stond boven mij op de Spam Je Blog van Sara. Ik volgde je al wel op Instagram, maar was nog steeds niet op je blog geweest. Die nagellak… Op de foto vind ik het eigenlijk wel mooi, maar ik kan me voorstellen dat het in het echt toch wat minder is. Jammer, want het idee is leuk.

  2. says

    aaaa deze collectie is echt prachtig! Ik vind die nagellak juist super pretty ik heb er eentje van Barry M in een mint kleurtje en aaaaa die highlighters, i need them!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *