Kruidvat Moments of Me Balance Sweet Orange

20161227_192639

Ontspannen en even een momentje hebben voor jezelf, dat willen wij allemaal wel toch? Kruidvat ontwikkelde een nieuwe productlijn, Moments of Me, waarmee jij thuis deze momenten voor jezelf kunt creëren. Vanaf nu kan ook jij ontsnappen aan de dagelijkse sleur met deze luxe bad- en doucheproducten. Kijk je mee?

20161227_192709

De douche- en badproducten van de Kruidvat Moments of Me lijn bestaan uit 3 uitgesproken geurlijnen; Zoete sinaasappel, lavendel en eucalyptus. Ik zal vandaag alles vertellen over de Sweet Orange lijn die bestaat uit 4 producten; een fijne shower gel, een aromatische badolie, een zout scrub en een bath bomb.

Kruidvat Moment of Me Balance Sweet orange Shower Gel 250 ml €1,99

20161227_192736
22

De Sweet Orange lijn staat voor het creëren van balans in je leven. De geur zorgt voor een rustgevend gevoel en brengt je lichaam van top tot teen weer terug in harmonie. Zowel je lichaam als geest worden in een klap verhelderd. De geur is intens, zoet en enorm fris. Als vers geperste sinaasappelsap op een zondagochtend, erg lekker. De douchegel heeft een oranje substantie en zodra deze in aanraking komt met water begint het flink te schuimen. Ik combinatie met een douchep uff wordt het schuim effect nog beter. Ik snap het rustgevende en verhelderende effect. Door de zoete, frisse geur krijg ik een boost van energie, maar raak ik tegelijkertijd enorm ontspannen. Alsof ik fris wakker word na wat goede nachtrust. Wel vind ik het persoonlijk een geur die ik liever gebruik in de lente of zomer, dit door het frisse en zoete effect. In de winter verlang ik meer naar kruidige producten.

Kruidvat Moment of Me Balance Sweet Orange Salt Scrub 250 g €2,49

20161227_1928002

De zoutscrub zit in een flinke pot met maarliefst 250 gram inhoud. Daar kun je flink mee vooruit! De scrub bevat sinaasappelolie die bekend staat om haar kalmerende werking en opwekkende geur en bestaat uit pure zoutkristallen die rijk zijn aan mineralen en goed zijn voor het verwijderen van dode huidcellen. De olie is voedend en zorgt voor een laagje op de huid. De scrub is vrij grof en dus ideaal voor een grondige scrub beurt. Ook hier komt dezelfde lekkere zoete, frisse sinaasappel geur vanaf, wat zorgt voor een extra ontspannen moment.

Kruidvat Moment of Me Balance Sweet Orange Bath Oil 150 ml €2,99

20161227_192820

img_0439

Een badolie is op zijn tijd ook erg fijn om te gebruiken en zeker voor een me-time momentje pak ik dit er dan ook graag bij. De badolie bevat essentiële oliën die zorgen voor een intens genietmomentje, maar verzorgen tegelijkertijd ook de huid. Je hoeft maar een klein scheutje toe te voegen aan het warme water en daarna kun je optimaal genieten van een warm en verzorgend bad. Let er wel even op dat je na het badderen je bad even goed na spoelt. De badolie laat een gladde laag in het bad na en zeker omdat wij moeten douchen in bad is het belangrijk hierop te letten na gebruik. De geur is overigens nog enorm lang te ruiken na het badderen, heel fijn!

Kruidvat Moments of Me Balance Sweet Orange Bath Bomb €1,89

img_0436

Ik vind het zo leuk dat er een bath bomb is toegevoegd aan de collectie. Dat maakt het toch nog een stuk unieker! De bath Bomb is geheel oranje en zo op het eerste oog zie ik er stukjes inzitten.

img_0445

Het effect van de bath bomb is in bad niet heel spectaculair. De bal verdwijnt vrijwel direct op de bodem, bruist uit elkaar, maar zonder een mooi effect. Wel komt er een heerlijk romig schuimlaagje op het water te liggen en komt de lekkere geur mij meteen tegemoet.

20161227_192709

Ik ben aangenaam verrast door de producten. Ze zien er leuk en uitnodigend uit en de prijzen maken het geheel nog fijner. De prijzen variëren namelijk van €1,89 tot €2,99, enorm budget dus. Het enige dat ik mis is iets van een body lotion, dat zou de lijn helemaal afmaken. Ik bewaar de producten nog even tot de zon schijnt, ik weet zeker dat ik de geur dan nog meer kan waarderen!

De Kruidvat Moment of Me producten zijn vanaf nu exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat.

Hoe ziet jouw ultieme ontspan momentje eruit? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *