NIEUW | Kruidvat Lipscrub & lippenbalsem

IMG_0960-01

Nu de dagen kouder worden, kunnen onze lippen ook wel wat extra verzorging gebruiken. Kruidvat biedt daarvoor de juiste (betaalbare) producten, een lipscrub en een lippenbalsem. Kijk je mee?

IMG_0961-01

Het koude, gure weer zorgt ervoor dat onze lippen extra verzorging kunnen gebruiken. Ze worden droger en ik denk dat wij allemaal wel last hebben van pijnlijke, losse velletjes. Met de Kruidvat Lipscrub en lippenbalsem voorkom en genees je het grootste deel.

Kruidvat Originals Lipscrub Almond €2,29

IMG_0965-01

IMG_0968-01

Mijn lippen scrubben is eigenlijk iets wat ik altijd vergeet, maar wel iets wat juist zo belangrijk is. Met de Kruidvat Lipscrub verwijder je dode huidcellen en velletjes heel gemakkelijk. Je kunt heel simpel met een droge vinger de lipscrub aanbrengen op de lippen en het zachtjes inmasseren. De scrub bevat milde scrubdeeltjes, dus geen paniek.. je droge lippen worden niet verergerd. Na gebruik voelen ze juist als nieuw en enorm zacht en gehydrateerd aan. De lipscrub heeft een heerlijke, lichtzoete geur van amandelen. Het potje is klein en neemt niet veel ruimte in beslag, maar met lange nagels is het wel een gepriegel om er wat uit te halen. Ik doe het persoonlijk met een wattenstaafje, maar dan gaat er wel iets meer product verloren.

Kruidat Originals Lippenbalsem Coconut Oil €2,29

IMG_0974-01

IMG_0975-01

De Kruidvat lippenbalsem bevat kokosolie en shea butter, met als resultaat zachte en gehydrateerde lippen. Ondanks dat ik niet zo’n fan ben van kokos, vind ik de lichtzoete geur wel erg lekker. Het enige nadeel vind ik in dit geval de verpakking. Ook bij de lippenbalsem belandt er een hoop product onder mijn nagels en dat maakt het een stuk minder hygiënisch. Een stick vorm was wat mij betreft beter geweest! Ondanks dat worden mijn lippen wel erg blij van de lippenbalsem.

IMG_0978-01

Voor de prijs hoef je zowel de lipscrub als de lippenbalsem niet te laten liggen. Ze doen wat ze beloven en mijn lippen worden tijdens deze koude dagen goed verzorgd en gehydrateerd.

De Kruidvat Lipscrub en Lippenbalsem zijn vanaf heden verkrijgbaar bij Kruidvat zowel in de winkel als online.

Heb jij ook altijd last van schrale lippen als het weer wat kouder wordt?

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *