The Master Perfumer Happy Tangerine & Urban Forest Eau de Toilette

IMG_1115-01

Inmiddels zul je de The Master Perfumer geurencollectie bij Kruidvat wel kennen. De betaalbare, exclusieve lijn geuren voor man en vrouw is door de jaren heen flink uitgebreid. Nu introduceert The Master Perfumer speciaal voor dit najaar twee nieuwe geuren, één voor hem en één voor haar. Kijk je mee?

IMG_1117-01

The Master Perfumer geurencollectie wordt uitgebreid met de geuren Happy Tangerine voor haar en Urban Forest voor hem. Niet alleen de geuren zijn nieuw, ook de verpakking van alle geuren hebben een opfrisbeurt gekregen. En dat vind ik eigenlijk wel een hele grote vooruitgang. De flacons ogen in mijn beleving gelijk een stuk minder ‘goedkoop’. Ze stralen net even iets meer luxe uit, een budgetvariant van de luxere parfummerken.

IMG_1120-01

Happy Tangerine voor haar is een sprankelende mix van mandarijn, jasmijn en musk. De Happy in de naam van het parfum staat voor positief, energiek en jong en sluit hiermee goed aan bij de frisheid van de topnoot. De Tangerine heeft in dit geval een dubbele boodschap. Het is niet alleen een citrusvrucht die dicht staat bij de topnoot (mandarijn) in deze geur, maar is ook een kleurnaam die verwerkt is in de kleur van het flesje. Hier is over nagedacht, leuk!

Topnoot: mandarin
Hartnoten:
rose & jasmin
Basisnoten: cedarwood, patchouli & musk

Ondanks dat de geur speciaal dit najaar is uitgebracht, is het juist een geur die ik nu niet zou dragen. De geur is fris en lichtzoet en doet mij juist verlangen naar een zonnige lentedag. Of je moet last hebben van een winterdipje, dan zorgt Happy Tangerine voor een boost van energie! De geur is overigens flink aanwezig, gedurende dag spray ik een beetje bij.

IMG_1121-01

Urban Forest voor hem is een contrastrijke mix van grapefruit, geranium en vetiver. Met Forest wordt er gedoeld op de groene geurnoten en Urban maakt het geheel jong, spannend en contrastrijk. Deze geur is ideaal voor mannen die houden van fruitige, kruidige en bloemige geurnoten.

Topnoten: grapefruit, coriander, basil & cardamom
Hartnoten:
lavender, geranium & clary sage
Basisnoten: vetiver, patchouli, labdanum & tobacco

Deze geur is een en al mannelijk! Zwaar, kruidig en op de achtergrond ruik ik heel licht een tikkeltje zoet.

IMG_1113-01

Mocht je nou niet leuks weten voor onder de kerstboom, dan zijn de geuren van The Master Perfumer niet alleen heel leuk om te geven, maar ook om te krijgen!

The Master Perfumer is verkrijgbaar bij Kruidvat zowel in de winkel als online en kosten €8,99 per stuk.

Ben jij al bekend met de parfums van The Master Perfumer?

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

  1. Natascha - Beautyopinie says

    Goede timing zo rond de feestdagen! Ik ben nu wel benieuwd naar de geur aangezien ik juist van de frisse geuren ben, ook in de winter 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *