Lady speed stick lilac

foto 4

Mijn lady speed stick ontgroening is een feit. Volgens mij is dit een van de grootste hypes op het gebied van beauty bloggers. Ik heb de lady speed stick optimaal getest! Benieuwd of het de hype waard is? Lees dan snel verder..

foto 5

Mocht je je afvragen wat een speed stick is, een speed stick is een deodorant. Deze deodorant is geen spray maar deze wrijf je als het ware onder je oksel. Nou ken ik een hoop horror verhalen over dit soort deodoranten, denk aan; plak oksels, witte vegen en okselhaartjes die plakken aan de deodorant. Ik heb mijn vooroordelen even aan de kant geschoven en de Lady speed stick de kans gegeven om mijn horror gedachtes weg te nemen. Wat betreft de looks scoort de Lady speed stick al een hoop punten bij mij, paars doet het altijd goed!

foto 3

Wanneer ik de dop van de deodorant af haal zit er nog een extra plastic kapje op. Goed detail voor extra hygiëne, mocht je de dop ooit kwijtraken dan heb je nog een extra bescherming er op zitten. De lady speed stick is klein en compact, handig voor in je tas.

foto 5

De deodorant heeft een handig draai systeem. Je kunt door middel van het wieltje aan de onderkant van de speed stick de deodorant omhoog draaien en na gebruik weer naar beneden.

foto 2

De geur is verbazingwekkend lekker. De speed stick ruikt erg bloemig en fris. Niet te overheersend, gewoon precies goed.

foto 1

Uiteraard heb ik de Lady speed stick goed getest. Mijn horror gedachtes zijn een beetje overdreven geweest, de lady speed stick laat geen witte veeg achter zoals je kunt zien op mijn hand. De deodorant trekt snel in en veroorzaakt geen plak oksels. En wat betreft de plakkende haartjes op de deodorant kan ik dit ook van mijn lijstje afstrepen. De deodorant belooft je 24 uur te beschermen. Met 24 uur bescherming ben ik het niet helemaal eens, de deodorant werkt bij mij gemiddeld 10 uur. Een hele dag kom ik dus gemakkelijk door maar als ik ’s avonds nog van plan ben weg te gaan moet ik het nog wel een tweede keer bijwerken.

foto 4

Ik ben erg tevreden over de Lady speed stick en ik begin de hype wel een beetje te begrijpen. Ik ben reuze benieuwd geworden naar de andere varianten! Voor nu is deze prima, de lady speed stick helpt mij goed de dag door en zorgt ervoor dat ik fris ruik onder mijn okseltjes.

De lady speed stick lilac is te koop bij Exclusive Scents en kost 5,99.

Heb jij al een lady speed stick uitgeprobeerd? Zo ja, welke?

Dit product heb ik ontvangen ter review.

Comments

 1. says

  Groot fan hier, maar zou niet snel 6 euro betalen voor de kleine variant. Ik koop altijd een heleboel twinpacks in de VS, drie dollar voor twee grote varianten 🙂

 2. says

  Wat fijn dat je er zo tevreden over bent! Jammer dat ‘ie niet 24 uur bescherming geeft, maar ik vraag me af welke deodorant dat tegenwoordig wel doet. Thanks voor je fijne review!

 3. Vera says

  TIP!
  Rexona heeft ook zo wen stick voor de helft van het geld en langere frisheid.. Van s’ochtends tot s’avonds..
  Misschien niet zo hip maar net zo fijn

 4. says

  Ik had hier echt nog nooit van gehoord haha, wel super leuk om eens zoiets te lezen! Momenteel ben ik eigenlijk nog gewoon erg dol op mijn dove deo, maar zodra ik daar klaar mee ben ga ik toch voor deze denk ik!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *