LANCÔME SUMMER LOOK 2019

IMG_0381-01

Speciaal voor de zomer brengt Lancôme een prachtige collectie uit met een aantal zomerse make-upproducten, de Lancôme Summer Look collectie 2019. Ik zal een tweetal van deze producten laten zien. Kijk je mee?

IMG_0383-01

Wat is Lancôme toch een ster in het creëren van prachtige producten en verpakkingen. Ook deze collectie springt er weer uit met haar opvallende kleuren. Speciaal voor de warmere dagen (die hopelijk heel snel zullen komen), lanceert Lancôme een collectie met een vijftal make-up producten passend bij het zomerse seizoen. De Summer Look collectie bestaat uit 2 verschillende bronzers en 3 verschillende kleuren lipstick.

Lancôme Le French Glow Bronzer €52,-

IMG_0382-01 IMG_0380-01

Het pareltje van deze collectie is toch wel de gigantische Le French Glow Bronzer, met de nadruk op gigantisch. De bronzer is namelijk erg groot en vult zoals je ziet op de foto mijn hele hand. Voorzichtig doen dus als je de bronzer gebruikt,maar doordat deze zo groot is kun je er ook heel lang mee doen. De bronzer is verkrijgbaar in de kleuren Light Liberte en Warm Sensualite. Ik ontving de lichtste kleur Light Liberte. De bronzer is verdeeld in 4 verschillende kleuren waarmee je een prachtige sun kissed look kunt creëren. Je kunt de kleuren zowel apart gebruik als samen. Samen heeft mijn voorkeur.

Lancôme L’Absolu Rouge Lipstick €35,50

IMG_0372-01

Naast de prachtige bronzer zijn er ook 3 verschillende kleuren lipstick in dezelfde unieke verpakking verkrijgbaar. Ik ontving de kleur 186 Idole, maar de lipstick is ook verkrijgbaar in de kleuren 132 Caprice Cream en 290 Poeme. De lipstick is een prachtige oranje/rode kleur en heeft een matte finish.

IMG_0392-01

IMG_0411

De lipstick is een hele mooie, zomerse tint door de oranje gloed. Overigens voelt de matte finish ook erg comfortabel aan en blijft de lipstick zo’n 5 uur mooi zitten. De bronzer heb ik gebruikt ter vervanging van mijn blush en wanneer je de kleuren door elkaar gebruikt ontstaat er een prachtige, zomerse gloed. Nog een klein beetje highlighter er bij en je zomerse look is compleet!

IMG_0371-01

Wat een prachtige collectie! Zowel de verpakkingen als de inhoud stelen weer de show. Wil jij deze collectie ook scoren? Wees dan snel! De Lancôme Summer Look collectie is limited edition en dus ook maar tijdelijk verkrijgbaar.

De Lancôme Summer Look Collectie is exclusief verkrijgbaar bij de Bijenkorf en in Belgie bij Galeria Inno.

Wat vind jij van deze zomerse collectie?

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

  1. says

    De verpakking is echt fantastisch, heerlijk zomers. De bronzen is er echt een die ik zo zou kunnen kopen, prachtige kleuren. Laat de zomer maar snel komen!

  2. says

    Wat een mooie collectie weer van l’ancome zeg! die verpakkingen zijn prachtig! En de lipstick staat je zo mooi! Ik zou zelf gaan voor de bronzer, ik hou van een mooie zomerse gloed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *