Bourjois Delicious Nude Collectie

20180514_092353

Bourjois komt met een geheel nieuwe lipstick collectie, de Bourjois Delicious Nude Collectie. Een collectie vol met nude tinten die je doen denken aan de verrukelijke kleuren uit de Parijse patisserie. Kijk je mee?

Roomboter croissantjes, met fruit gevulde taartjes en rijke koffiegebakjes. Allemaal kleine verwennerijen met heerlijke nude kleuren. Met de nieuwe Bourjois Delicious Nude Collectie kun je nu ook je lippen voorzien van deze kleuren. De collectie bestaat uit 4 geheel nieuwe lipsticks en 3 nieuwe lip pencils.

Bourjois Rouge Velvet The Lipstick €15,99

20180514_092251

Vorig jaar schreef ik al een uitgebreide review over de toen nieuwe Bourjois Rouge Velvet Lipsticks. Matte lipsticks die enorm comfortabel aanvoelen op de lippen. Enthousiast was ik toen al, maar toen ik 4 nieuwe kleuren ontving maakte mijn hart weer even een klein sprongetje. De bestaande collectie wordt namelijk uitgebreid met 4 geheel nieuwe kleuren die samenkomen in de Bourjois Delicious Nude Collectie. #13 Nohalicious, #14 Brownette, #15 Peach Tatin en #16 Caramelody zijn de 4 kleuren die wij vanaf nu welkom mogen heten binnen de Bourjois Rouge Velvet The Lipstick collectie.

20180514_092309

#13 Nohalicious – #14 Brownette – #15 Peach Tatin – #16 Caramelody

De 4 nieuwe nude tinten variëren van bruintinten tot aan een prachtige perzikkleur en zullen elke huidskleur flatteren.

img_7887

De kleuren hebben weer een waanzinnige pigmentatie. Ik hoef maar één keer heel licht met de lipstick langs mijn arm te gaan voor dit resultaat. De finish is matte, maar voelt heel comfortabel aan.

22

#13 Nohalicious is een warme, roze nude tint die ik normaal gesproken al dagelijks draag. Erg mooi en past bij elke outfit! #14 Brownette is een koele, bruine kleur die ik persoonlijk net iets te donker vind. Wellicht leuk voor in de herfst, maar voor nu sla ik het over.

2
#15 Peach Tatin is mijn favoriet van het viertal. Ik hou van deze perziktint. Erg mooi ook voor de zomer! En als laatste #16 Caramelody. Een warmere bruintint die prachtig zal staan bij een zongebruinde huid.

Bourjois Contour Edition Lip Pencil €7,99

20180514_092143

Naast de 4 nieuwe lipstick kleuren, zijn er ook 3 nieuwe lip pencils uitgebracht. Deze lip pencils zijn bedoeld om je lippen te perfectioneren. Omlijn de lippen met het potlood en je lipstick zal gedurende dag perfect op z’n plaats blijven zitten. De 3 nieuwe kleuren zijn; #13 Nuts About You, #14 Sweet Brown-ie en #15 Roux-doudou.

20180514_092228

De Lip Pencils hebben een scherpe punt die je heel gemakkelijk bij kunt slijpen. De textuur is heel romig en glijdt heel fijn over de lippen. Zo kun je heel makkelijk de lip contouren volgen. Daarnaast zijn deze 3 kleuren ontworpen om te combineren met de 4 nude lipsticks. Je kunt ze samen gebruiken, maar ook op zichzelf.

img_7876

#13 Nuts About You – #14 Sweet Brown-ie – #15 Roux-doudou

Ook van de lip pencils is de pigmentatie waanzinnig goed! De kleur spat er gelijk af en door de romige finish kun je heel gemakkelijk de lippen inkleuren, of een strakke lijn zetten. Persoonlijk vind ik de donkerste kleur wat aan de donkere kant, maar de overige kleuren combineer ik graag met de nude lipsticks.

20180514_092122

Ik ben en blijf enthousiast over de Bourjois Rouge Velvet The Lipsticks. De matte finish voelt heel comfortabel en romig aan op mijn lippen en de kleur blijft gemiddeld zo’n 5 uur mooi zitten. De donkerste kleur is niet helemaal mijn ding, maar de overige 3 lipsticks draag ik dagelijks. Ben je opzoek naar een betaalbare en kwalitatief goede nude lipstick? Dan kan ik je deze lipsticks zeker aanraden!

De nieuwe Bourjois Lipsticks & Lip Pencils zijn al te koop bij Ici Paris Xl en vanaf week 22 ook bij Kruidvat! 

Welke nude tint is jouw favoriet?

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *