Bourjois Rouge Fabuleux Lipstick

IMG_9976-01

Bourjois introduceert een compleet nieuwe lipstick lijn, de Rouge Fabuleux lipstick. Deze lijn vol met prachtige kleuren is speciaal gemaakt om jouw 3 belangrijkste lipstick wensen te vervullen. De lipsticks bieden een fantastische kleur, een geweldig comfort en een nog geweldigere hold. Kijk je mee?

IMG_9977-01

Qua looks en vormgeving lijken de nieuwe Bourjois Rouge Fabuleux lipsticks al op de oudere lipsticks van Bourjois. Enkel de huls is nu helemaal zwart. De verpakking vind ik simpel, maar mooi. Aan de onderkant van de huls is duidelijk te zien welke kleur je in handen hebt en met een flinke make-upstash (zoals ik dat heb) is dat erg makkelijk. Zo pik je er gelijk de juiste kleur uit, zonder eerst alles overhoop te moeten halen. Gemak dient de mens laten we maar zeggen.

IMG_9982-01

IMG_9985-01

01 Abracadabeige! – 04 Jolie mauve – 08 Once upon a pink – 13 Cranberry Tales

De lipstick collectie is meteen groots, want deze bestaat uit 16 fabuleuze kleuren. Van nude tot aan knalroze en donkerpaars. Van deze 16 kleuren laat ik de bovenstaande 4 kleuren zien. Alle kleuren beloven een intense kleur af te geven, maar dat niet alleen. Ook beloven de lipsticks comfortabel aan te voelen op de lippen en een geweldige hold te hebben.

IMG_9984-01

IMG_9990-01

De lipsticks zijn enorm romig met een satijnachtige finish en glijden als het ware over mijn arm. Wat betreft de beloofde intense kleur, daar is niks van gelogen.

4

De kleuren zijn stuk voor stuk goed gepigmenteerd en ik moet eerlijk zeggen dat alle 4 de kleuren mij ook wel bevallen. De een net iets draagbaarder dan de ander, maar wel erg mooi. De lipstick voelt heel comfortabel aan op mijn lippen en is gemakkelijk en precies aan te brengen. Wat betreft de houdbaarheid, daar had ik net iets meer van verwacht. Door de extreem romige finish veeg je de lipstick snel weg, maar de kleur zit op de een of andere manier wel ‘vast’ in de lippen. De kleur vervaagd dus.

IMG_9991-01

 

De nieuwe Bourjois Rouge Fabuleux Lipsticks zijn te koop bij onder andere Kruidvat en kosten €15,99 per stuk.

Welke kleur is jouw favoriet van het viertal?

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *