BOURJOIS // Shine Edition 24&38

Bourjois heeft een prachtige lipstick lijn genaamd shine Edition! Elke keer als ik in de Etos kwam lagen de lipsticks me aan te staren. Ik heb ze nu eindelijk met een leuke actie kunnen kopen!

Ik vind de huls om de lipsticks er best leuk uit zien. Het zal wel weer helemaal vol geplakt met plakband dus de huls plakt een beetje. Vind ik altijd zo een minpunt.

Aan de onderkant van de lipsticks kun je de kleur zien, dit vind ik altijd wel een leuk detail bij een lipstick. Erg makkelijk, zo kun je je lipstick makkelijker vinden. Ook zie je het nummer erop staan.

Ik heb voor 2 totaal verschillende kleuren gekozen. perzik/koraal kleuren vind ik altijd erg mooi dus deze kleur sprak me ook direct aan! Ook wou ik is een keer heel wat anders proberen. De kleur komt niet heel duidelijk over maar het is een roze/paarse kleur.

Als eerste nummer 24 – Rose xoxo een roze/paarse kleur.

Wauw wat een prachtige kleur, je ziet er een duidelijke glans op. Wel vind ik de kleur iets minder paars dan ik gehoopt had. Ik ben benieuwd hoe die er op mijn lippen uit ziet.

Heel jammer, de kleur is absoluut niet paars op mijn lippen. Maar toch vind ik de kleur prachtig. De glans is ook heel mooi.

En de tweede. Nummer 38 – Sunset Peach. Een mooie perzik kleur.

Deze kleur vind ik ook echt prachtig en ook hier komt een mooie glans van af.

Deze kleur is precies zoals ik gehoopt had, heel mooi.

Ik ben echt heel erg enthousiast over de lipsticks. Ze voelen heel erg fijn aan op mijn lippen net een soort lippenbalsem. Ik vind het 2 prachtige kleuren voor de zomer.

De lipsticks zijn te koop voor 12,99

Liefs,
priscilla

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *