Bourjois Red in the City lipsticks

20161108_184258

Bourjois brengt de Rouge Edition Velvet lipsticks en de Rouge Edition 12 heures lipsticks samen, in de Red in the City collectie. Daaraan zijn ook nog een 6 nieuwe kleuren toegevoegd. Tijd om te pronken met onze vrouwelijkheid, als het aan Bourjois ligt..

20161108_183944

Rood voor een dag, rood voor elke dag, rood voor altijd is wat er dikgedrukt in het persbericht staat. Ja, ik ben het er absoluut mee eens want rood brengt onze vrouwelijkheid wel naar voren. De kleur is stijlvol, elegant en tijdloos. Daarom bracht Bourjois de lipsticks samen tot 1 collectie met 6 nieuwe kleuren. In totaal 10 lipsticks, waarvan 5 uit de Rouge Edition Velvet lijn; Rouge Your Body, Red-Belle, Cherry my Cherie, Red-outable en Burgind’it en 5 uit de Rouge Edition 12 heures lijn; Hot Pepper, It’s Redding Men!, Re(d) Volution, Grand Cru en Jolie-De-Vin. Ik zal de kleuren It’s Redding men! en Red-outable laten zien.

img_9947

It’s Redding Men! en Red-outable

Bourjois Rouge Edition Velvet It’s Redding Men! €14,19

20161108_184139

20161108_184230

De Bourjois Rouge Edition Velvet lipsticks zijn geen normale lipsticks. Ze hebben, zoals je kunt zien, een kwastje oftewel een spons applicator en zijn vloeibaar. Zelf vind ik dit heel fijn werken, de kleur is door het kwastje gemakkelijk en strak aan te brengen op je lippen. It’s Redding Men! is een klassieke rode tint met een vleugje verfrissend roze erin. Overigens is It’s Redding Men! ook èèn van de nieuwe kleuren.

img_9951

De kleur is natuurlijk fantastisch. Wel merk ik dat de kleur niet helemaal gelijkmatig dekt. Jammer, maar de kleur en de finish vind ik wel erg mooi. De finish is matte, maar op een comfortabele manier. Wanneer ik de lipstick aanbreng is het vloeibaar, maar na een paar minuten is het opgedroogd. De lipstick trekt niet, voelt fijn aan op mijn lippen en blijft ongeveer 4 tot 5 uurtjes mooi zitten.

Bourjois Rouge Edition 12 heures Red-outable €13,19

20161108_184009

20161108_184049

Red-outable is een normale lipsticks, wat het aanbrengen niet minder gemakkelijk maakt. De Bourjois Rouge Edition lipsticks hebben een fijne crèmige textuur met een semi-matte finish. Red-outable is hartstochtelijk rood, iets donkerder, ook wel een mix tussen karmijn en operarood.

img_9953

Ik ben verliefd geworden op deze kleur en heb hem de afgelopen week ook heel vaak en graag gedragen. Ik hou van rood, maar voel me toch net iets meer op mijn gemak met deze donkere tint. Ook deze matte finish voelt heel fijn aan op mijn lippen en laat ze eerlijk gezegd ook wel iets voller lijken. De lipsticks beloven 12 uur te houden, maar helaas is dat iets te mooi om waar te zijn. Wel gaan deze kleur zeker 6 uur mee, daarna begint de kleur op binnenkant van mijn lippen te vervagen en blijft er op de randen van mijn lip een rode lijn over. Even bijwerken dus!

20161108_183907

Voor velen is rood toch wel een kleur buiten de comfort zone, maar we mogen er absoluut mee gezien worden! Juist in deze tijd van het jaar matched de kleur met het seizoen. Ik vind beide lipsticks fantastisch, ik voel me vrouwelijk en sexy tegelijk.

De lipsticks zijn al te koop bij onder andere Ici Paris Xl.

Wat vind jij van rood? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

 1. says

  Ik vind rood heel mooi, hoewel ik de kleuren heel mooi vind draag ik niet dagelijks rood op mijn lippen. Voor een feestje vind ik rood wel weer heel leuk :-).

 2. says

  Hoewel ik rood heel mooi vind, draag ik het zelf nooit. Ik vind het me niet staan ofzo, echt stom eigenlijk hihi. Ik hou het altijd veilig. Terwijl tegenwoordig alles kan! Moet echt eens uit mijn comfortzone. Vind jou bijna alles staan moet ik zeggen 🙂

 3. says

  Ik vind rood zo een mooie kleur voor lipstick! Deze twee producten zien er echt goed uit. Op het eerste gezicht zag de liquid variant er niet heel indrukwekkend uit, maar zo op de lippen vind ik hem erg mooi!

 4. says

  Red-Outable vind ik een hele mooie tint die jou ook nog eens prachtig staat! Ik draag zelf vrij weinig rode tinten terwijl ik er nog zoveel in mijn stash heb liggen, oeps…Ik neig eerder naar nude- en bruintinten. Oh, in dit seizoen draag ik ook graag berrytinten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *