Catrice limited edition metalure collectie lipsticks

De limited edition metalure collectie van Catrice vind ik prachtig. De gouden huls met de witte patroontjes geven de lipsticks een luxe effect. Ik nam 2 lipsticks mee van de collectie.

De limited edition collectie bevat 3 lipsticks. Een donker roze kleur alluring pink, een diep rode kleur alluring red en een nude kleur. De nude kleur sprak me niet heel erg aan, de andere 2 wel.


De huls van de lipsticks ziet er zo luxe uit. Dit zouden ze eigenlijk bij alle Catrice lipsticks moeten doen, helemaal mijn smaak.


De kleuren passen ook helemaal bij mij, wat een juweeltjes.

Op de swatches vind ik de kleuren al prachtig. Zoals je kunt zien hebben de lipsticks een mooie glans.


Alluring red  – Wat een prachtige rode kleur. Als je een rode lipstick niet durft te dragen dan is dit de juiste kleur om mee te oefenen. De kleur kan namelijk goed opgebouwd worden. Ik heb een dunne laag aangebracht, hoe meer je aanbrengt hoe donkerder de kleur wordt.

Alluring pink – Wat een heerlijke roze kleur is het, precies waar ik van hou. Ook deze kleur is prima op te bouwen.

De lipsticks stralen luxe uit, helemaal mijn ding. Van een limited edition als deze word ik helemaal gelukkig, GO CATRICE.

De lipsticks zijn te koop bij Trekplijster en Kruidvat voor 3,99 per stuk. Let op het is een limited edition dus op is op.

Heb jij al een pareltje kunnen bemachtigen uit de Catrice metallure collectie?

Comments

  1. says

    Ze zijn beide super mooi! Ik heb zelf alleen de roze variant meegenomen, omdat ik toch wel genoeg rode lipsticks thuis heb liggen. Maar hij is ook zeker prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *