Clinique pop lip colour + primer

2015-05-22 11.57.24

Stiekem verklapte ik het al in mijn PLOG, maar Clinique heeft een prachtige nieuwe collectie met lipsticks uitgebracht. Ze beloven de lippen niet uit te drogen, een diepe langhoudende kleur te hebben en een zijdezachte finish. Kijk je mee?

2015-05-22 11.54.58

Zien ze er niet geweldig uit? Ik ben in ieder geval helemaal enthousiast. De zilvere hulsen opzich zien er al mooi uit, maar de fel gekleurde dop maakt het plaatje helemaal compleet. Het mooiste wat een vrouw kan dragen is natuurlijk een brede smile, maar niet zonder mooi gekleurde lippen. Clinique bracht 16 kleuren, van licht tot donker uit. Zo zit er voor iedereen wel een passende kleur bij.

2015-05-22 11.56.07

Maar wat maakt de Clinique pop lipsticks nou zo speciaal? De lipstick bevat sheabutter en murumuruboter die samen een flexibele mix van polymeren vormen. Dit klinkt allemaal erg ingewikkeld, maar deze mix zorgt ervoor dat vochtbalans van de lippen optimaal op peil word gehouden. Daarnaast zorgen de polymeren ervoor dat de langhoudende kleuren de hele dag helder en levendig blijven. Hierdoor worden je lippen volledig bedekt en zien ze er voller uit. Een primer is bij deze lipsticks dus niet nodig. Bij de Clinique lipsticks zit de primer er al bij in, ontzettend handig!

2015-05-22 11.56.44

Zoals ik al zei, zijn er 16 verschillende kleuren verkrijgbaar, in 4 verschillende kleur categorieën. Zo zijn er de nudes, Tawnies, Pinks en Violets. Vandaag laat ik jullie er 3 van zien; 06 Poppy Pop, 08 Cherry Pop en 11 Wow pop, 3 hele verschillende kleuren. Poppy Pop en Cherry Pop behoren tot de categorie Tawnies en Wow pop tot de categorie Pinks.

2015-05-22 11.54.23

2015-05-22 12.12.38

Wauw, wauw en nog eens wauw. Wat een mooie gepigmenteerde kleuren en er komt een waanzinnige glans vanaf.

IMG_1187

Clinique Pop 06 Poppy Pop
Een mooie koraal kleur die net even iets meer naar rood neigt. Erg mooi en stijlvol, perfect voor een avondje uit.

IMG_1194

Clinique pop 08 Cherry Pop
Of het nou echt donker rood is of heel donker roze ben ik nog niet helemaal over uit. De kleur is in ieder geval geweldig, hier wil ik wel een kus afdruk mee achterlaten.

IMG_1197

Clinique pop 11 Wow Pop
Dit is mijn favoriet van de 3. Een knal roze lipstick met een blauwe ondertoon waardoor de kleur net wat meer naar paars toe neigt. I love it.

2015-05-22 11.55.31

De nieuwe Clinique pop lipsticks zijn het helemaal. Naast de vele keus in kleuren zijn de lipsticks enorm fijn. Ze brengen makkelijk aan, voelen erg romig aan op mijn lippen en blijven zeker 4 uur mooi zitten. En geloof het of niet, maar Wow pop is mijn favoriet geworden. Voorheen zou je me nooit tegen komen met paarse lippen. Ik ben fan!

De Clinique pop lip colour + primer lipsticks zijn onder andere te koop bij Douglas en kosten €21,95 per stuk.

Wat is jouw favoriete kleur? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achter laat!

Deze producten heb ik ontvangen ter review.

RelatedPost

Comments

  1. says

    Ze staan je alle drie echt prachtig, Wow pop is ook een groot favoriet. Ik wil zeker meer van deze lipsticks, ze blijven echt geweldig zitten op mijn soms wat droge lipjes.

  2. says

    Wauw, die verpakkingen zien er mooi uit! Mooie kleuren ook. De laatste vind ik heel tof, maar zulke kleuren staan mij helaas niet zo goed. Ik denk dat ik Cherry Pop het mooist vind! Prachtige foto’s heb je trouwens gemaakt 🙂

  3. says

    Wauw ziet er geweldig uit! Ik heb de lipproducten van Clinique altijd al geweldig gevonden, alleen zijn ze net iets duurder waardoor ik ze nog niet heb gekocht .. Ik vind ze alle 3 er leuk uitzien 🙂 Liefs! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *