Hema soft matt lipbalm

IMG_20150423_130239

Valt het jullie ook op dat de Hema steeds een leuker assortiment krijgt? In beauty land kwam ik overal de nieuwe Hema soft matte lipbalms tegen, ik moest en zou ze natuurlijk zelf ook uitproberen. Benieuwd wat ik er van vind? Lees dan snel verder.

IMG_20150423_130304

Een lipbalm is een product waarvan ik denk dat iedere vrouw dit wel in haar bezit heeft. Maar wat maakt de nieuwe Hema lipbalms nou zo anders? Hema belooft dat de lipbalms goed gepigmenteerd zijn, fijn aanvoelen op de lippen en enorm lang blijven zitten. Dit heb ik natuurlijk uitgetest. Er zijn maar liefst 8 verschillende kleuren, waarvan ik er 3 mee nam. Ik ging voor 03, 05 en 07. De Hema lipbalms hebben verder geen aparte namen, enkel nummers die oplopen van 1 tot 8.

IMG_20150423_130211

Zoals ik al zei, nam ik 3 verschillende kleuren mee. Ik ging voor rood ( altijd goed ) framboos roze en een barbie roze kleur. Wat betreft de looks heb ik er niets op aan te merken. Ze zien er leuk uit en nog leuker, de kleur van de lipbalm is al te zien aan de dop en de onder kant. Leuk detail!

IMG_20150423_130637

Mocht de lipbalm op raken dan kun je doormiddel van de onder kant de lipbalm heel gemakkelijk omhoog draaien.

IMG_20150423_130554

Wow, ik ben al onder de indruk van de swatches. De pigmentatie is enorm goed en hmm er komt een heerlijke zoete geur van af. En zoals je kunt zien zijn de lipbalms mooi matt.

IMG_0645

Hema matt lipbalm 03
Wauw, wauw en nog eens wauw! Moet ik hier nog iets over zeggen? Ik had verwacht dat de kleur enorm licht zou uitpakken op mijn lippen, maar wat een knal kleur.

IMG_0650

Hema matt lipbalm 05
Ik hou van deze kleur. Het voelt alsof ik iedereen een kusje moet geven, puur om een mooie kus afdruk achter te laten.

IMG_0674

Hema matt lipbalm 07
En de laatste kleur alweer, een dieprode kleur. Ik voel me sexy!

IMG_20150423_130530

Ik ben enorm tevreden over de Hema matt lipbalms en dat is nog zacht uitgedrukt! De lipbalm brengt door middel van de punt enorm fijn en precies aan, voelen zacht aan op de lippen en blijven gemiddeld 4 uurtjes mooi zitten. De lipbalms zijn geheel matt en voelen totaal niet stroef aan op mijn lippen. Het zijn absolute budget toppers! Mochten deze kleuren iets te fel zijn voor jou, dan zijn er ook nog een aantal mooie nude kleuren.

De Hema matt lipbalms zijn te koop bij de Hema en kosten €3,50 per stuk.

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achter laat!

Comments

  1. marjolein says

    Ik ben al weken op zoek naar nummer 2 maar vak wordt steeds leger en er komt niks bij. Gevraagd en er schijnt een leveringsprobleem te zijn en dat dus al bijna vanaf moment dat ze overal juist op de nlogs verschenen. Dus er was 1een vol vak en als dat verkocht is is het afwachten wanneer ze weer komen. Zo balen en onhandig!

  2. says

    Ik vind de Hema potloodjes ook echt geweldig. Ik draag deze regelmatig en krijg vaak complimenten! Erg leuk dat men denkt dat het een duurder merk is, terwijl het ‘maar’ Hema producten zijn. Erg leuk, dus. Ik vind de kleuren die jij hebt ook erg mooi staan bij je. 🙂

  3. says

    Wat een prachtige foto’s, super mooie tinten ook! Ik heb zelf de lipbalm in 08, ben helemaal fan. Mooie blog heb je trouwens, gek dat ik ‘m nog niet kende! Ik ben je gaan volgen. X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *