International Kissing Day

2016-07-05 10.44.37

Het is vandaag International Kissing day. Of het nou een formele kus is, een gepassioneerde kus, een afscheidskus of het eerste natte kusje van je kindje is, overal ter wereld wordt er gekust. International kissing day is in het leven geroepen om de kus te waarderen.

International Kissing Day komt oorspronkelijk uit de UK, maar omdat het zo’n leuk concept is wordt het nu wereldwijd gevierd. Want zeg nou eerlijk, wie wil er nu niet een kusje stelen op deze leuke dag? Er zijn veel verschillende betekenissen voor een kus. Zelf wordt ik momenteel helemaal onder gekust door Sofie, die het net aan het ontdekken is. Een mooi moment en vandaag zal ik er dan nog een beetje extra van genieten.

3lipsticks

620 Call me Crazy – 110 Pink a Punch – 510 Best of the Best

The Only 1 lipsticks van Rimmel zorgen ervoor dat jouw lippen altijd kissproof zullen zijn. Ze garanderen een zorgeloze kiss ervaring, want de intense kleur blijft uren lang op je lippen zitten. Tevens bevat de formule een mix van luchtige oliën die de lippen een fluweelzacht gevoel geven. Of het nou gaat om een gepassioneerde zoen of een kus op de wang, met the only 1 lipsticks van Rimmel blijven jou lippen kissproof.

Lip facts;
– Tijdens een minuut zoenen verbrand je wel t26 calorieën. Dag sportschool, hallo kusjes!
– De gemiddelde London girl zoent ongeveer 14 dagen van haar leven.
– Zoenen is goed voor je weerstand. Het zorgt voor ontspanning en het gaat hoofdpijn tegen!

Wat vind jij van International Kissing Day? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

 

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

  1. says

    Kusjes van je kids blijven altijd speciaal! Zo geef ik mijn dochter van 11 straks een extra kus aangezien zij een nachtje met alle meiden van groep 8 gaat logeren en ik haar morgen pas weer zien. Mijn dochter van 10 een extra kus omdat zij jaloers is op haar zus. 😉 En de jongste van 5 kust en knuffelt mij de hele dag door….zalig!!

  2. says

    Prachtige lipsticks! Ik vind het een ontzettend leuke dag, en ben gek op kusjes of zoenen. Vind het gewoon zo lief! Of het nu een liefdevolle kus is van mijn vriend, een lieve kus op de wang van mijn beste vriendin, of een kusje van mijn kleine lieve nichtjes. Ik ben er dol op!

    Liefs, Evelien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *