Lancôme L’Absolu Rouge Ruby Cream Lipstick

IMG_1131-01

Hoogzwanger ging ik een aantal maanden geleden dineren met Lancôme. Bij het diner werden verschillende nieuwe (make-up)producten gepresenteerd, waaronder de Lancôme L’Absolu Rouge Ruby Cream Lipsticks. Bij deze lipsticks past de term ‘Diamonds are a girls best friend’ absoluut, want de lipsticks zijn hier namelijk helemaal op geïnspireerd. Kijk je mee?

IMG_1141-01

Dat Lancôme een meesterster is in het creëren van de mooiste verpakkingen dat weten wij allemaal. Maar deze lipsticks komen wel in een heel bijzondere en unieke huls. De lipsticks zijn geïnspireerd op de Robijn en dat is terug te zien aan zowel de huls als de vorm van de lipstick zelf. Deze Robijnvormige lipsticks zijn vanaf nu jouw kostbaarste bezit!

Ik ontving de kleuren 02 Ruby Queen en 204 Ruby Passion. Een warme, rode herfsttint en een oudroze nudetint. In totaal zijn er 15 verschillende kleuren verkrijgbaar van de Lancôme L’Absolu Rouge Ruby Cream Lipsticks, onderverdeeld in rode en nudetinten.

IMG_1138-01

New Project (11)

De lipsticks hebben een hele fijne pigmentatie, voelen zijdezacht en comfortabel aan op mijn lippen en blijven gemiddeld 4 uurtjes mooi zitten. 02 Ruby Queen is een prachtige rode/oranje tint welke goed past bij deze tijd van het jaar. 204 Ruby Passion is een mooie oudroze nudetint, waarvan ik het enkel zou dragen in de winter. Ik denk namelijk dat de lipstick in de zomer, wanneer mijn huidskleur zongebruind is, te licht uit gaat vallen. Wel merk ik dat door de Robijnvorm in de lipsticks, het aanbrengen iets minder netjes gaat (wat overigens duidelijk te zien is bij de swatches). Zodra de lipstick eenmaal naar je lippen vormt, dan gaat het al een stuk beter!

IMG_1124-01

De Lancôme L’Absolu Rouge Ruby Cream Lipsticks zijn onder andere verkrijgbaar bij Douglas en kosten €36,20 per stuk.

Ga jij voor rood of voor nude?

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *