Max Factor Lipfinity Lip Colour

20170801_193248

Nieuw zijn ze niet, maar fijn zijn ze wel! Ik heb het over de Lipfinity’s van Max Factor. Dit zijn vloeibare lipsticks die de hele dag muurvast zitten. Nieuwsgierig? Kijk dan snel verder!

20170801_193315

Wellicht heb je al van de Lipfinity’s van Max Factor gehoord. Ze zitten al een lange tijd in het assortiment en zijn enorm populair geweest. Zelfs mijn moeder is een groot fan en die heeft vrijwel altijd iets te klagen betreft lipsticks. Toch merk ik dat ik er de laatste tijd weinig over hoor en lees. Zonde, want de Lipfinity’s verdienen het om in de spotlights te staan. Toen ik een aantal weken geleden een leuk pakketje ontving twijfelde ik ook geen moment om er een review over te schrijven.

20170801_193335

Ik ontving 3 verschillende kleuren van de Max factor Lipfinity’s. 210 Endlessly Mesmerising, 215 Constantly Dreaming en 338 So Irresistible. De kleuren zijn al duidelijk zichtbaar op de doosjes, handig!

2

De Lipfinity’s zijn vloeibare lipproducten en bestaan uit 2 delen. De kleur breng je aan met een applicator. Dit laat je even opdrogen en vervolgens breng je de balsem aan. Dat is ook echt nodig, want wanneer je de balsem niet aanbrengt gaat de kleur erg plakken en korrelen. De balsem zorgt voor een comfortabel gevoel op de lippen en dat is toch wel erg belangrijk.

img_2982

3

 

210 Endlessly Mesmerising – 215 Constantly Dreamy – 338 So Irresistible

Nude, roze/peachy en paars. 3 uiteenlopende kleuren, maar allemaal waanzinnig mooi. De lipfinity’s brengen gemakkelijk aan met de applicator en voelen heel comfortabel aan op mijn lippen.

 img_3122

En dan natuurlijk de ultieme test. Want de Lipfinity’s beloven 24 uur te blijven zitten. Ik bracht de paarse kleur rond een uur of 2 aan en maakte gelijk de swatch foto’s. Bovenstaande foto maakte ik om 8 uur in de avond, ruim 6 uur verschil. In de tussentijd heb ik 2 keer gegeten, veel gedronken en zelfs nog een ijsje gegeten. De kleur is iets vervaagd, maar zit nog muurvast op mijn lippen. Om de kleur volledig te verwijderen moet ik flink mijn best doen en hiervoor heb ik een goede waterproof make-up remover nodig of een vette olie. Een lastig karweitje, maar dat laat wel zien hoe longlasting de lipkleuren zijn. Overigens geven ze ook niet af, een groot pluspunt!

20170801_193444

Ja, ik was al enthousiast maar nu dat ik ze nogmaals mocht testen voor Belle Vie Fashion ben ik nog enthousiaster. Het enige nadeel wat ik kan bedenken is dat de Lipfinity en de balsem beide apart zitten. Samen was net iets handiger geweest voor in mijn tas!

De Max Factor Lipfinity Lip Colour is te koop bij de drogisterij en kosten €16,99 per stuk.

Heb jij al ervaring met de Lipfinity’s van Max Factor? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

 1. says

  Dan blijft het inderdaad wel zitten als een huis, klinkt goed! De kleuren vind ik ook wel heel mooi. Hoewel ik de prijs wel ietwat hoog vind, maar dat is persoonlijk 🙂

 2. says

  De kleuren zien er goed uit! Ze staan je ook erg mooi. Mijn moeder is altijd groot fan van deze lipsticks en koopt dan ook alleen maar deze. Wel vaak met aanbiedingen.

 3. says

  Toen deze pareltjes op de markt kwamen, had ik een bijbaantje bij Etos. Wekelijks werden er -tig verkocht. Ze waren niet aan te slepen. Ik heb er zelf nog nooit één gehad, dus kan niet meepraten over de houdbaarheid. Maar, van horen zeggen én jouw review gelezen te hebben, zit dat wel snor. Het zijn mooie tinten, meid!

 4. says

  Oeh, deze zien er goed uit! Ik heb er al veel over gehoord en gelezen, maar heb ze zelf nog nooit geprobeerd. Toch maar eens een aanbieding afwachten, want de houdbaarheid spreekt me enorm aan. Die paarse kleur staat je geweldig trouwens!

 5. says

  Wat een heerlijke producten zijn dit. Ik ben al een tijdje aan verkocht maar heb er gek genoeg nog nooit een review over gemaakt… stom hé! Ze blijven goed zitten en ook mijn lippen gaan er niet helemaal van kapot. Zeker een aanrader!

 6. says

  Ohhh dat ziet er goed uit na zo veel uren zeg! Ik vind de kleuren eigenlijk ook allemaal heel mooi. Ik heb zelf zoiets van Rimmel, ook met 2 stappen, maar die droogt enorm uit en gaat rullen. Toch deze maar eens proberen

 7. says

  Ik vind het zo leuk om hier weer eens een review over te lezen. Al vanaf vroeger was ik hier altijd benieuwd naar. Ik had alleen altijd het idee dat de kleuren en beetje ‘net niet’ waren, maar dat valt enorm mee. Ik vind ze eigenlijk echt enorm mooi!

 8. says

  Volgens mij heb ik eens in het verleden dit geprobeerd en toen werkte het voor mij niet zo goed. Maar dat is ook al zo’n 12 jaar terug, dus ze zullen vast wel verbeterd zijn. Ik ben wel benieuwd hoe ze nu zullen bevallen! Mijn kleur is denk ik 10 Endlessly Mesmerising.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *