MAYBELLINE Colorsensational – Chic plum 330

Als ik een lipstick koop blijf ik altijd bij mijn oude vertrouwde kleurtjes. Ik ga altijd voor roze of een nude kleur. Bij de kruidvat is nu alle make-up van Maybelline 1 + 1 gratis dus ik vond dat ik wel een nieuwe lipstick verdiende. Ik heb een keer een hele andere kleur genomen. Dit keer een hele donker roze/paars achtige kleur. Ik ben benieuwd hoe mij dit staat.

De kleur heet chic plum. Ik vind de lipstick er erg luxe uit zien. Ik zou hem alleen al kopen door de uitstraling. Helaas is mijn lipstick aan de buitenkant beschadigd zoals je kunt zien op de foto hier onder. Dit zag ik nog niet toen ik het kocht omdat er plastic om heen zat, erg jammer want hij is best prijzig 🙁
Zo ziet de lipstick er uit op mijn hand. Ik testte de lipstick ook in de winkel op mijn hand en vond de kleur toen erg mooi.
En zo ziet de lipstick er uit op mijn lippen. WAUW ik ben verliefd. De kleur is wel iets lichter dan hoe het er uit zag op mijn hand maar dat zie ik wel door de vingers. Hij voelt heerlijk glad aan op mijn lippen en plakt niet.  Deze lipstick gaat zeker in mijn favorieten bakje!
De normale prijs van de lipstick is €11,99
Wat vind jij van deze kleur lipstick? Zou je het zelf ook kopen?
Liefs,
Priscilla


Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *