NIEUW | Rimmel London Stay Matte Liquid Lip Colour Nudes

img_8364-01

Het Rimmel London Stay Matte Liquid Lip Colour assortiment wordt deze zomer uitgebreid met maar liefst 4 nieuwe nude tinten. 4 kleuren die je lippen laten shinen en perfect passen bij een zongebruinde huid. Kijk je mee?

img_8366-01

Nog geen jaar geleden schreef ik al een uitgebreide review over de toen nieuwe Rimmel London Stay Matte Liquid Lip Colour. Nu wordt de bestaande collectie uitgebreid maar 4 nude tinten. Ondanks dat toen niet alle kleuren even mooie dekten, was ik wel erg enthousiast over de Liquid lipsticks. Ze zitten namelijk muurvast, geven niet af en voelen enorm comfortabel aan op de lippen. De 4 nieuwe kleuren zijn ; 706 Raw Embrace, 725 Love Bite, 860 Urban Affair en 723 Troublemaker.

img_8368-01

De verpakkingen zijn simpel, maar strak. Wat mij betreft prima, zolang de kleur maar duidelijk te zien is. En dat is het, wel zo handig! De Rimmel London Stay Matte Liquid Lip Colours bevatten een sponsapllicator wat ik zelf heel erg fijn vind om mee te werken. Door de vorm kun je heel gemakkelijk en precies de kleur aanbrengen op je lippen.

img_8371-01

706 Raw Embrace – 723 Troublemaker – 725 Love Bite – 860 Urban Affair

1
Oei, 706 Raw Embrace pakt precies uit zoals ik al dacht. De kleur is enorm licht, te licht voor mijn bleke huid. Daarnaast dekt de kleur niet egaal. Nee, wat mij betreft een gemiste kans. 723 Troublemaker is een prachtige, oudroze tint die wél mooi en egaal dekt.
2

725 Love Bite is een koperbruine nude tint, erg mooi bij een zongebruinde huid. En last but not least 860 Urban Affair. Een paarse nude tint die in tegenstelling tot de meeste andere paarse kleuren wel fantastisch en egaal dekt.

img_8370-01

Op de eerste kleur 706 Raw Embrace na ben ik weer erg enthousiast over de Rimmel London Stay Matte Liquid Lip Colours. De lichtste kleur is per definitie al een kleur die ik nooit zal pakken in de winkel, omdat deze kleur mij totaal niet staat. Maar de overige 3 kleuren vind ik stuk voor stuk fantastisch. De Liquid lipsticks beloven tot wel 12 uur te blijven zitten. Ze zitten muurvast, maar gedurende dag moet ik de kleur wel even netjes bijwerken.

De 4 nieuwe Rimmel London Stay Matte Liquid Lip Colours zijn te koop bij de drogisterij en Bol.com en kosten €10,99 per stuk. 

Welke nude tint is jouw favoriet?

*Deze producten heb ik ontvangen ter review/affiliatie link.

Comments

  1. says

    Wauw, ze zien er in de huls prachtig uit! Toch ‘schrik’ ik dan hoe donker ze uiteindelijk op je lippen uitpakken. Niet iets voor de zomer voor mij persoonlijk, maar in de winter zou ik de laatste drie kleurtjes wel dragen!

  2. says

    Ze lijken in de verpakking lichter dan dat je ze op hebt. Ik draag zelf nooit lippenstift maar zou wel eerder voor de lichte kleur gaan, die is wat subtieler

  3. says

    de swatches vind ik er heel erg mooi uit zien, maar op je lippen vind ik ze toch niet zo. Ik vind ze te donker, maar gelukkig ben jij er wel super blij mee zo te zien en dat is waar het om gaat! Ieder zo zijn smaak zeg ik altijd maar 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *