NYC City Proof 8HR Blur Matte Lip Color & City Proof 5HR Intense Lip Color

20170307_102303

Met de nieuwe lipproducten van NYC ben jij altijd city proof! De City Proof 8 HR Blur Matte Lip Colors zorgen voor een matte intense kleur op de lippen en de Cityproof 5 HR Intense Lip Colors voorzien de lippen van een glanzende, langhoudende kleur. Ik zal vandaag hèèl veel kleuren laten zien en hier alles over vertellen. Kijk je mee?

NYC Cityproof 5 HR Intense Lip Colour €4,49

20170307_102330

img_1353

Meerdere merken brachten ze al uit, dikke potloodachtige lipproducten. Ik heb ze al meerdere malen uitgetest van verschillende merken, maar deze van NYC zijn nieuw voor mij. De Cityproof Intense Lip Colors hebben een dikke punt, waarmee je de kleur erg precies kunt aanbrengen. Zodra de punt op raakt kun je deze weer omhoog draaien door aan de onderkant van de pencil te draaien. Erg handig! De Lip Colors beloven zo’n 5 uur de lippen te voorzien van een intense, langhoudende kleur. Ik laat de kleuren 041 Ballroom Blush, 020 Riverside Rose en 022 Fulton St Fuchsia zien, maar er zijn meerdere kleuren verkrijgbaar!

img_1355

 

041 Ballroom Blush – 020 Riverside Rose – 022 Fulton St Fuchsia

1

Wat mij meteen opvalt is dat de Lip Colors enorm veel kleur afgeven, veel meer dan ik had verwacht. De substantie is heerlijk romig en voelt op mijn lippen aan als een lipbalsem. Veel kleur en comfortabel tegelijk, dat is wat wij willen! De beloofde 5 uur houden ze helaas niet -mede dankzij de romige substantie-, maar ze komen wel weg met een houdbaarheid van minimaal 3 uur. 041 Ballroom Blush en 022 Fulton St Fuchsia zijn mijn favorieten, door de roze opvallende kleuren!

NYC Cityproof 8 HR Blur Matte Lip Color €4,49

img_1337

img_1341

Naast de NYC Lip Colors zijn er ook de NYC Blur Matte Lip Colors. Dunne, langwerpige potloden die bestaan uit 2 delen. Aan de ene kant vind je de lipstick punt waarmee je de kleur kunt aanbrengen op je lippen en aan de andere vind je een sponsje waarmee je de kleur kunt vervagen. Aangezien de Matte Lip Colors een matte finish hebben, kun je doormiddel van het sponsje de kleur nog gelijkmatiger verdelen over je lippen. Erg handig! Ook bij deze potloden kun je het potloodje omhoog draaien wanneer deze opraakt. Ik zal de kleuren 100 Nude York Style, 400 Manhattan Mauve, 200 Pink City, 300 Red High Line, 301 City Cherry en 402 Central Park Plum laten zien, maar ook hiervan zijn meerdere kleuren beschikbaar.

img_1347

3

100 Nude York Style – 400 Manhattan Mauve – 200 Pink City

2

300 Red High Line – 301 City Cherry – 402 Central Park Plum

Vrijwel alle kleuren geven enorm veel kleur af. De pigmentatie is dus helemaal top! Ondanks dat de potloden een matte finish hebben, voelen ze comfortabel aan op mijn lippen. Het sponsje vind ik persoonlijk niet echt een toevoeging. De kleur wordt vervaagd en een stuk minder intens dan wanneer ik het sponsje niet gebruik. Ik hou liever van een felle lipstick! De kleuren beloven 8 uur lang te houden. Dat doen ze ook zeker! Na een aantal uur vervaagt de kleur langzaam aan en na een uur of 7 is het wel weer tijd om dit bij te werken. Wat mij betreft prima!

20170307_102404

Ik ben enthousiast en wat mij betreft zijn dit echte budget toppers! Zowel de Matte lip Colors als de Intense Lip Colors geven veel kleur af, voelen comfortabel aan op de lippen en hebben een prima houdbaarheid.

De NYC Cityproof Lip Colors zijn vanaf nu te koop en verkrijgbaar bij Kruidvat.

Ga jij liever voor matte of voor glans? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *