Rimmel London Stay Matte Liquid Lip Colours

20170904_113401

We nemen nog lang geen afscheid van de Matte liptrend, want ook Rimmel lanceert een collectie met Matte Lip Liquids met wel 10 kleuren die perfect passen bij het komende seizoen. Kijk je mee?

20170904_113246

Momenteel kan ik matte lipsticks steeds meer waarderen, zolang ze maar niet uitdrogend aanvoelen. Volgens Rimmel ben ik met deze Lip Liquids dan op het juiste adres. Want naast dat ze extreem comfortabel aanvoelen, hebben ze ook nog een houdbaarheid van ruim 12 uur, zijn ze kissproof en waterproof en hebben ze een intense kleur. Dat klinkt fantastisch!

20170904_113334

Er zijn maarliefst 10 verschillende kleuren verkrijgbaar. Van nude roze tot aan donkerblauw. Donkerblauw voor de waaghalzen, maar mocht je in je comfortzone willen blijven dan zijn er ook prachtige nude tinten verkrijgbaar. De kleuren die ik zal laten zien zijn 800 Midnight, 500 Fire Starter, 200 Pink Blink en 850 Shadow.

20170904_113312

De verpakkingen zijn simpel, maar strak. Wat mij betreft prima, zolang de kleur maar duidelijk te zien is. En dat is het, wel zo handig! De Rimmel London Stay Matte Liquid Lip Colours bevatten een sponsapllicator wat ik zelf heel erg fijn vind om mee te werken. Door de vorm kun je heel gemakkelijk en precies de kleur aanbrengen op je lippen.

img_3349

22

Pink Blink is een prachtige roze nude tint. Dekt mooi en voelt enorm comfortabel aan op mijn lippen. Shadow is een grijze, uitdagende kleur. De kleur heeft meer moeite om egaal te dekken en vind ik ook niet helemaal bij mij passen. Leuk om het eens uit te proberen, maar helaas geen succes.

2

Fire Starter is een klassieke, vrouwelijke rode tint. Heel mooi en dekt ook perfect. Maar Midnight heeft daarin tegen helaas weer moeite om mooi en egaal te dekken. Vooral bij de randen van mijn lippen. Jammer, want de kleur is wel fantastisch!

20170904_113220

Helaas zijn Shadow en Midnight mede dankzij de dekking geen succes bij mij, maar van Pink Blink en Fire Starter ben ik onder de indruk! Rimmel maakt een grote belofte waar, want de Stay Matte Liquid Lip Colours voelen enorm comfortbal aan op mijn lippen en zitten muurvast. Gedurende dag moet ik de kleur wel een beetje bijwerken, maar dat vind ik persoonlijk geen probleem. De kleuren geven niet af, dus je kunt veilig je crush een kus geven!

De Rimmel London Stay Matte Liquid Lip Colours zijn vanaf nu te koop bij de drogisterij en kosten €6,99 per stuk.

Welke kleur is jouw favoriet? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

  1. says

    Fire starter vind ik toch het mooist. Grijs moet je echt staan (en ik vrees dat ik met 33 daar ook de leeftijd niet meer voor heb haha, m’n dochter van 11 ziet me aan komen… Al zal hij haar wel staan)

  2. says

    Fire starter vind ik prachtig. Ik draag niet vaak rood, maar als ik het dan doe, is het inderdaad zo’n super klassieke rood tint. Fijn om te weten dat ze kiss-proof zijn, anders zou het misschien een beetje awkward worden;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *