Rimmel Provocalips 110 Dare to Pink & 550 Play with Fire

IMG_20150404_112623

Twee weken geleden maakte ik bekend dat ik met een aantal andere lieve meiden was uitgekozen als insider van Veracamilla.nl. In dit geval voor de nieuwe Rimmel London Provocalips, waarvan ik 2 kleuren flink heb uitgetest. Benieuwd wat ik er van vind? Lees dan snel mee.

IMG_20150404_113556

Er zijn in totaal 6  kleuren verkrijgbaar. Ik ontving 2 prachtige kleuren van de Provocalips, 110 Dare to Pink en 550 Play with Fire. Onlangs ontdekte ik dat rode lippen mij geweldig staan. Ik voel me sexy, enorm vrouwelijk en zelfverzekerd. Met de rode kleur ben ik dus ontzettend blij! De andere licht roze kleur had ik helaas zelf al een aantal weken geleden gekocht, maar geen probleem zo heb ik altijd een backup.

IMG_20150404_113304

Zoals je misschien al hebt kunnen zien hebben de Provocalips 2 kanten, oftewel 2 stappen. Met stap 1 breng je de vloeibare lipkleur aan die vervolgens matt op droogt. Met stap 2 breng je een gloss aan die je lippen laten shinen. Nu is de dubbele formule helemaal niet nieuw, maar Rimmel belooft wel dat de Provocalips zeker 16 uur op je lippen blijven zitten. In dit geval zou je dus gewoon je vriend/vriendin kunnen zoenen en eten en drinken zonder dat de lipstick af geeft.

IMG_20150404_113240

Op de swatches kun je zien dat de Provocalips ontzettend veel kleur afgeven. Het middelste gedeelte is zelfs al matt opgedroogd.

IMG_0360

110 Dare to Pink – Ondanks dat de kleur echt licht is, zie je het toch heel erg duidelijk op mijn lippen. Normaal staat een hele lichte kleur mij niet, maar deze vind ik geweldig. Dit gaat een favoriet worden wanneer ik wat meer gekleurd ben door de zon!

IMG_0369

550 Play with Fire – En dit is nou precies waarom ik zo dol ben geworden op rood. Ondanks dat de foto niet zo flatteus is omdat ik ziek was bij het maken van de foto’s, voel ik me toch ongelooflijk zelfverzekerd. Wat een knal kleur. Ik bracht deze kleur in de ochtend aan rond een uur of 10. Uiteraard heb ik de hele dag door gegeten en gedronken, Sicco een kus gegeven toen hij naar zijn werk ging en ik heb in de middag nog even geslapen.

IMG_0373

Inmiddels zijn we bijna 9 uur verder en zo zien mijn lippen er aan het einde van de dag uit. De kleur is iets vervaagd maar nog heel erg duidelijk te zien! De beloofde 16 uur moeten de Provocalips makkelijk redden, alleen is het effect uiteraard niet meer zoals wanneer de lipstick net is aangebracht.

IMG_20150404_113828

Ik ben om! De Provocalips blijven mega lang zitten, geven niet af en drogen mooi op. Zonder de gloss voelt de lipstick wat stroef aan op mijn lippen, maar wanneer ik de gloss eroverheen draag verdwijnt dit gevoel meteen. Oh en ook leuk dat ik Sicco nu eindelijk kusjes mag geven zonder dat hij gelijk helemaal onderzit! 🙂

De Provocalips kosten €11,99 per stuk en zijn te koop bij de drogisterij.

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achter laat!

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Comments

  1. says

    Ze staan je beide geweldig Priscilla! Ik lees en zie alleen maar lovende artikelen over deze provocalips. Ik wacht een leuke actie af en ga dan zeker mijn slag slaan! Ik ga in ieder geval zeker voor de kleur dare to pink, die vind ik echt geweldig. Precies een kleur voor mij! 😉 Xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *