Rimmel The Only One Matte Lipsticks

20161206_092111

Je kent ze vast wel, The Only 1 lipsticks van Rimmel. Onlangs bracht Rimmel een geheel nieuwe finish uit, matte matte en nog een matte. Yes, ik ben er helemaal blij mee want tegenwoordig gaat mijn voorkeur uit naar matte lipsticks -ja wie had dat ooit gedacht-. Ik zal vandaag alle kleuren laten zien. Kijk je mee?

20161206_092217

20161206_092250

Van links naar rechts
#700 Trendsetter – #200 Salute – #500 Take The Stage – #810 The Matte Factor

Matte rode hulzen, daar kun je de 4 nieuwe Rimmel The Only One Matte Lipsticks aan herkennen. Een prima set wat mij betreft. De lipsticks vallen op en door het leuke gekleurde detail op de verpakking kun je ook nog zien welke kleur je in handen hebt. De lipsticks hebben een matte finish, maar beloven de lippen niet uit te drogen, comfort en hydratatie te bieden en een langdurig kleurbehoud! Ja dat moeten we hebben, want niets is zo vervelend als dat uitgedroogde gevoel op je lippen.

img_0265

De lipsticks zijn ontzettend goed gepigmenteerd en voelen enorm romig en zacht aan op mijn arm.

img_0277

#700 Trendsetter
Wat vind ik deze kleur fantastisch! Nude bruin, perfect voor iedere gelegenheid. Zeker wanneer je niet van de felle tinten bent komt deze kleur goed van pas.

img_0273

#200 Salute
Een rose nude kleur. Ook erg mooi en draagbaar! Brengt fijn aan en voelt enorm comfortabel aan op mijn lippen.

img_0280

#500 Take The Stage
Klassiek rood, heel stijlvol. Brengt wel wat lastiger aan door de ronde vorm van de lipstick. Met een donkere kleur is dit iets minder precies werken, maar met een beetje geduld kom je een heel eind.

img_0281

#810 The Matte Factor
Bessenrood, I love it. De perfecte kleur voor deze tijd van het jaar. Brengt helaas ook iets minder precies aan zoals zijn voorganger, maar alles vergeven bij het zien van de fantastische kleur.

20161206_092348

Mijn enthousiasme spat denk ik nog net niet door het beeldscherm, maar laat het duidelijk zijn. De Rimmel The Only One Matte lipsticks geven een intense kleur af, voelen enorm comfortabel aan op mijn lippen, benadrukken geen velletjes en lijntjes en blijven zeker zo’n 4 uur mooi zitten. Ondanks dat het maar 4 kleuren zijn, zijn de kleuren toch divers en veelzijdig. De lipsticks kosten €11,99 per stuk, een prima prijs/kwaliteit verhouding wat mij betreft!

De Rimmel The Only One Matte Lipsticks zijn te koop bij de drogisterij.

Welke kleur is jouw favoriet? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

  1. says

    Ik vind alle vier de kleuren mooi, niet geweldig bijzonder.. maar gewoon mooi. De tinten lijken allemaal goed uit te pakken en ze dekken ook mooi. Fijne review :-)!

  2. says

    Wat een prachtige kleuren! Ik vind persoonlijk de kleur ‘Trendsetter’ het mooiste, maar zo te zien zit er voor iedereen wel wat bij 😉 Fijne dag nog!

    Liefs, Merel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *