The Body Shop Matte Lip Liquids

20161215_192417

Onlangs schreef ik al een uitgebreide review over de geheel nieuwe matte lipsticks van The Body Shop. Daar blijft het niet bij. Want naast de matte lipsticks, bracht The Body Shop ook 12 matte lip liquids uit. Die moest ik natuurlijk ook uitproberen! Kijk je mee?

20161215_192252

20161215_192322

Van links naar rechts
Mauritius Dahlia 017 – Nairobi Camellia 034 – Goa Magnolia 026 – Sydney Amaryllis 014

De matte lip liquids zijn en blijven razend populair. Dat The Body Shop ze dan ook uitbracht verbaasde mij niets. De verpakkingen zijn wat simpel, maar de kleur van de liquid is wel meteen duidelijk te zien. Er zijn in totaal 12 kleuren uitgebracht, waarvan ik er 4 laat zien. De kleuren zijn uiteenlopend, van nude tot aan donker paars. Heel fijn dat er zoveel verschillende tinten verkrijgbaar zijn, want zo zit er voor iedereen wel een geschikte kleur bij.

20161215_192354

De lip liquids hebben een kwastje -een sponsapplicator- wat ik persoonlijk heel fijn vind werken. Met de applicator kun je heel gemakkelijk en precies de lijn van je lippen volgen en de lip liquid geleidelijk aanbrengen.

img_0346

De swatches laten al zien dat de lip liquids een enorme pigmentatie hebben, alhoewel de eerste kleur wel iets wateriger is dan de overige 3 kleuren. Ik ben enorm benieuwd hoe dit uitpakt op mijn lippen!

4-lip-liquids

Vrijwel alle kleuren spatten van mijn lippen af. De eerste kleur Nairobi Camellia pakt gelukkig beter uit op mijn lippen dan op de swatch en is een prachtige nude tint die je de gehele dag door kunt dragen. De tweede kleur Sydney Amaryllis komt op de foto iets minder rood over dan in de werkelijkheid, maar is weliswaar ook een prachtige kleur. De derde kleur Goa Magnolia vind ik qua kleur heel mooi uitpakken op mijn lippen. Door de blauwe ondertoon neigt de kleur iets meer naar paars. Heel gaaf! De laatste kleur Mauritius Dahlia is de enige kleur waar ik minder over te spreken ben. Helaas benadrukt deze kleur enorm de velletjes op mijn lippen en is de kleur ook niet heel makkelijk om geleidelijk te verdelen. Jammer!

20161215_192440

Met de meeste lip liquids heb ik de ervaring dat ze wat droog en trekkerig gaan aanvoelen op mijn lippen. Deze van The Body Shop hebben dat droge gevoel gelukkig niet. Wel merk ik dat je de liquid even de tijd moet gunnen om volledig op te drogen. Net na het aanbrengen voelt het namelijk wel iets plakkerig en trekkerig aan, maar dit trekt weg wanneer de liquid mooi opgedroogd is. Dan is het effect ook geheel matte! De matte lip liquids gaan zeker 4 tot 5 uurtjes mee, maar daarna moet ik ze wel weer even bijwerken. Ik ben tevreden, op de laatste kleur na, en je moet even iets meer geduld hebben!

De Matte Lip Liquids zijn uiteraard te koop bij The Body Shop, zowel online als in de winkel en kosten €9 euro per stuk. Een prima prijs voor de kwaliteit die je ervoor krijgt!

Welke Matte lip liquid is jouw favoriet? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

  1. says

    Ik had precies hetzelfde met die laatste! Dat zag er gewoon echt niet mooi uit. Jammer. Ik ben hoe dan ook dol op deze producten. De andere kleuren zijn mooi! Mooie foto’s heb je gemaakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *