Urban Decay Vice lipstick Checkmate

2016-07-06 13.01.22

Het is je vast niet ontgaan dat Urban Decay onlangs 100 nieuwe kleuren lipsticks heeft uitgebracht. Na heel wat speuren op het internet vond ik een perfecte kleur die dan ook erg goed bij mij past. Tevens is het ook mijn aller eerste Urban Decay aankoop wat het extra leuk maakt om de lipstick te reviewen. Kijk je mee naar mijn nieuwste aanwinst?

2016-07-06 12.56.45

100 nieuwe kleuren, ik wist niet waar ik moest beginnen met zoeken. Want er zijn niet alleen heel veel verschillende kleuren, de lipsticks hebben ook nog eens 6 verschillende finishes. De lipsticks zijn verdeeld onder de categorieën; Mega matte, cream, comfort matte, sheer shimmer, sheer en metalizzed. Na een lange speurtocht op het internet kwam ik uit bij de kleur Checkmate met een comfort matte finish. Nu moet ik wel heel eerlijk bekennen dat de kleuren uit de comfort matte collectie mij het meeste aanspraken.

2016-07-06 13.04.04

De verpakkingen alleen al zijn een lust voor het oog. Strak, luxe en glamorous. De kleuren van de huls matchen goed met elkaar. Verder heeft de huls het logo Van Uran Decay erop gedrukt. Het doosje waarin de lipstick zit, ziet er trouwens ook al gaaf uit!

2016-07-06 13.03.01

Dit is dan de kleur. Knal en knal roze! Bij het opzoeken van swatches op het internet sprong deze kleur er direct voor mij uit. Vaak kies ik safe voor een perzik tint, maar wanneer ik voor gewaagd ga grijp ik er vaak een knal roze lipstick bij. De lipstick heeft een comfort matte finish. Ik denk dat de naam vanzelfsprekend is. De finish droogt dus matte op, maar tegelijkertijd voelt het ook zacht, comfortabel en romig aan op de lippen.

IMG_8319

De lipstick heeft een geweldige pigmentatie. Het laat een intense kleur achter al na 1 licht veegje over mijn arm. Dat trekkerige gevoel van een matte lipstick ontbreekt, fijn!

IMG_8370

Wat een fantastische kleur. Intens, opvallend en precies de goede kleur roze. De lipstick is volledig matte en brengt gemakkelijk aan.

2016-07-06 13.05.06

Het is wel duidelijk, ik vind het een geweldige lipstick. De lipstick blijft zeker 4 uur mooi zitten, voelt zacht en comfortabel aan op mijn lippen en de kleur is enorm intens. Ik denk dan ik nog even verder ga speuren naar swatches, want dit vraagt om meer!

De Urban Decay Vice lipsticks zijn te koop bij Ici Paris XL en kosten €19,50 per stuk.

Heb jij al een kleur op je verlanglijstje? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

 

Comments

 1. says

  Ik hoor alleen maar positieve verhalen over deze lipsticks. Moet ook maar eens gaan kijken of er een kleurtje voor mij bij zit. Deze kleur staat je echt heel mooi.

 2. says

  Ik ga er zeker eentje scoren, en echt keuze genoeg uit 100 hihi. Ik ga ze volgende week even swatchen en proberen wie weet neem ik er 2, vind ze er enorm tof uit zien! Dit is ook een kans maker, staat je mooi

 3. says

  Aaah, wat een prachtig kleurtje! Deze ga ik even onthouden, want ik wil binnenkort ook een lipstick van Urban Decay gaan aanschaffen. Hij staat je erg mooi, Priscilla!

 4. says

  Echt onwijs mooi. Toen ik bij ici paris werkte was ik al verliefd op de lipproducten van UD. Het is er nooit van gekomen om er 1 aan te schaffen. Als ik dat doe, neem ik deze denk ik!

 5. says

  Die nieuwe urban decay lipsticks staan ook op mijn lijstje! Wat een mooie lipsticks en wat een keuze. Ik denk dat dat ze reden is waarom ik er nog geen een heb, te veel waardoor ik lastig kan kiezen haha

 6. says

  Wauw, wat een prachtige kleur! Hij staat je echt heel erg mooi! Ik heb ook nog geen lipstick van Urban Decay maar na het zien van deze zou ik er best eentje willen toevoegen in mijn collectie! Volgende week zaterdag ga ik een dagje naar Duitsland en ga ik eens op zoek naar een mooie kleur van de nieuwe collectie! 🙂
  liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *