Zoeva luxe cream lipsticks

2015-07-14 11.58.53

Het is je vast niet ontgaan dat Zoeva nu ook eindelijk op Douglas.nl wordt verkocht. Ik ben al een hele tijd bekend met de kwasten, maar toen ik aan het rond snuffelen was op de website zag ik tot mijn verbazing ook lipsticks voorbij komen. Ik heb ze nooit eerder gezien en moest ze natuurlijk uitproberen. Vandaag laat ik er 2 zien. Kijk je mee?

2015-07-14 11.57.00

Zien ze er niet ontzettend luxe uit? De lipsticks hebben een metallic zilveren huls waar groot Zoeva op bedrukt staat. Glimmend en opvallend zijn ze wel, maar wat zullen ze eruit pronken op mijn make-up tafel. De lipsticks hebben een klik dop met magneet systeem. Erg handig, zo raakt de dop niet vanzelf los wanneer je de lipstick bijvoorbeeld in je tas hebt zitten.

2015-07-14 11.56.19

Douglas.nl verkoopt 9 verschillende kleuren, waarvan ik er twee laat zien. Ik ging voor melting kisses en floral crown. Yay, de namen zijn in ieder geval al helemaal leuk! De lipsticks hebben een creme textuur, wat bij mij altijd wel goed bevalt.

2015-07-14 11.57.37

Ik heb vrij veilige kleuren uitgezocht omdat ik het altijd riskant vind om een lipstick te bestellen waarmee ik nog geen ervaring heb. Ik ging voor roze Melting kisses en koraal Floral crown. Deze kleuren draag ik vrijwel altijd en hiervan weet ik zeker dat het geen miskoop zal zijn. Er zijn ook mooie nude kleuren verkrijgbaar en zelfs een knal roze en donker paarse kleur. Wie weet koop ik die nog wel eens als de lipsticks mij bevallen!

2015-07-14 11.59.32

Dat de lipsticks goed gepigmenteerd zijn dat is wel te zien. Boem, 1 lichte streep haalde ik langs mijn arm voor dit effect. Door de creamy textuur laat de lipstick een lichte glans achter, erg mooi.

IMG_2112

Melting kisses
Een mooie subtiele roze kleur. Ik had de kleur eerlijk gezegd iets feller verwacht, maar desondanks vind ik de kleur wel erg gaaf! De lipstick brengt fijn aan door de creamy textuur en voelt zacht aan op mijn lippen.

IMG_2130

Floral crown
Oeh, ik hou van deze kleur. Hij neigt zelfs een klein beetje naar oranje. Nu nog een zongebruind gezicht en dan zal de lipstick fabulous staan!

2015-07-14 11.58.21

Ik ben enorm blij dat ik de lipsticks heb ontdekt, want wat zijn ze fijn. De kleuren zijn goed gepigmenteerd, brengen fijn en gemakkelijk aan, de lipstick voelt zijdezacht aan op mijn lippen en blijven gemiddeld 3 uurtjes mooi op zijn plek zitten. Oh en de kleuren zijn ook nog eens helemaal geschikt voor de zomer!

De Zoeva luxe cream lipsticks zijn online te koop bij Douglas.nl en kosten €8,95 per stuk.

Welke kleur is jouw favoriet? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Comments

  1. says

    Wauw, ze zijn echt prachtig! en dat prijsje: ook heerlijk. Ik denk dat ik na mijn vakantie ook maar eens een bestelling ga plaatsen bij Douglas ^^ Liefs <3

  2. says

    Oelala, dat scheelt even wat euro’s met MAC. Ze zien er niet slechter uit ofzo. Ik vind het super chique hulzen en vooral met dat klik-systeem! Hele mooie kleuren heb je gekozen, staat je zo mooi! Ik heb nu alleen een blush van Zoeva (ja, oke en kwasten. Telt niet), dus ik zou graag eens lipstick proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *