In bad met Frozen

2015-09-29 14.43.33

Let it goooo, Let it gooo is wat ik luidkeels zong toen ik het bad in stapte. Ik kan enorm genieten van de winterige Disney film, dus de Frozen bath bomb van Lush moest ik wel proberen. Maar word ik net zo blij van mijn frozen bad als dat ik van de film word?

2015-09-29 14.44.18

Zo blauw als het ijs, zo wit als de sneeuw en subtiele glitters door de weerkaatsing van de zon. Ja, deze bath bomb heeft het allemaal. Door deze bath bomb kom je zelf helemaal in de rol van Ana en Elsa, en zal je je tijdens een halfuurtje ultieme ontspanning tegelijkertijd een prinsesje voelen.

2015-09-29 14.45.50

Wat zegt Lush zelf over Frozen?

Frozen zorgt voor een magische badervaring, door de prachtige kleuren en heerlijke geur. Het parfum van Tunesische neroli, roos uit Turkije en grapefruit uit Cyprus heeft een opwekkende werking. Frozen heeft dezelfde geur als ons verzorgend haarparfum Happy Happy Joy Joy.

Laat je bad vollopen met warm water, stap er lekker bij en laat je bath bomb opbruisen.

IMG_3505

Wanneer je de bath bomb in het warme water gooit bruist het op. Je ziet gelijk de blauwe kleuren tevoorschijn komen en subtiele zilveren glitters. De lekkere geur komt direct vrij en geeft mij de winter kriebels want naast dat de bath bomb iets zoetigs afgeeft, geeft het mij ook een warm gevoel.

IMG_3510

Wanneer Frozen is opgebruist hou je een heerlijk blauw bad over met een subtiel schuim laagje. Let er wel op dat je je na het badderen nog even afspoelt, want de glitters vinden het namelijk erg gezellig op je huid.

2015-09-29 14.45.00

Ik vind Frozen helemaal geweldig en stiekem heb ik al een nieuwe besteld. De bath bomb geeft een fijne geur af, zorgt voor een leuk effect in bad en laat mijn huid na het badderen zacht aanvoelen. Ik ben aankomende winter in bad te vinden met frozen!

De Frozen bath bomb is online en in de winkels te koop bij Lush en kost €5,95.

Heb jij al ervaring met Frozen? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Comments

  1. says

    Aahh heerlijk! Volgende keer dat ik naar een hotel oid ga met bad ga ik deze zeker halen. Had hem laatst al geroken in de LUSH maar heb geen bad dus vind ik toch wel zonde maar hij is wel super mooi/lekker

  2. says

    Wauw echt een beauty! Toevallig kocht ik hem afgelopen maandag ook, ik heb nog geen ervaring maar hij ruikt in ieder geval super lekker! Door je artikeltje kan ik in ieder geval niet wachten om hiermee te gaan badderen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *