In bad met Lush The experimenter

IMG_4445

Een feestje in bad? Ja Lush zorgt daar wel voor. Inmiddels loopt de waterrekening enorm op, want niet alleen ik, maar ook Sicco geniet graag van een warm bad. Het is zelfs zo verslaafd geworden, dat hij aan mij vraagt of hij iets van Lush mag gebruiken. Ik testte weer een Lush product uit, dit keer een bath bomb. Kijk je mee?

IMG_4442

Dit keer ging ik voor The Experimenter. Normaal gesproken kies ik voor een bubble bar omdat ik gek ben op een lekkere schuimlaag, maar deze bath bomb zag er zo leuk uit dat ik het niet kon weerstaan. The Experimenter is te herkennen aan de felle kleuren, de glitters en de kubus vorm.

IMG_4448

Wat vertelt Lush zelf over The Experimenter?

The Experimenter is prachtig, wanneer je deze bath bomb in je badwater laat vallen creëer je kunst. Laat je hypnotiseren door het schitterende kleurenspel en geniet van de heerlijke geuren van Fair Trade vanille absolue, tonka en vetivert. En als je goed luistert…

 

 IMG_4460

Wanneer ik The Experimenter in het water leg explodeert de bath bomb en komen alle felle kleuren tevoorschijn. Erg mooi om te zien.

IMG_4461

IMG_4465

Maar doordat alle kleuren samen mengen (wat overigens heel logisch is) ontstaat er een vieze kleur groen. Alle vrolijke en opvallende kleuren zijn verdwenen. Ik krijg nou niet direct zin om het bad in te stappen want het water ziet er nu vrij vies uit. Een bad is immers om je schoon te maken, maar van deze kleur krijg ik eerder het gevoel dat ik vies word.

IMG_4450

Wat betreft de geur ruikt de bath bomb erg lekker. Er komt een enorm zoete geur vanaf die verspreid wordt door het gehele huis. Na het badderen voelt mijn huid wel lekker zacht aan. Let er wel op dat je je bad goed na spoelt, want er blijft een lichte glitter laag achter. (Dit geldt ook voor je huid). Oh en ik heb nog even staan luisteren, want Lush maakte het wel erg spannend met de zin; ‘en als je goed luistert…’, maar helaas heb ik niks gehoord. Ik heb gemixte gevoelens over The Experimenter. De geur, het uiterlijk en de werking zijn goed, maar de uiteindelijke kleur in het bad weerhoud me er toch wel een beetje van om optimaal te kunnen genieten. Jammer!

The Experimenter is te koop bij Lush en kost €5,95.

Zou jij kunnen genieten van vies groen gekleurd water? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Comments

 1. says

  Wat grappig om te lezen dat je mannetje aan jou vraagt of ie iets van lush mag gebruiken. Heel begrijpelijk natuurlijk. Ik snap wel wat je bedoelt over dat groene water. Zelf zou ik er ook nog heel enthousiast van worden. Meestal zit ik al in bad als ik een bath bomb erin doe van lush dus ik zou dan al geen keus meer hebben haha. De kleuren in het begin zijn werkelijk prachtig. Xx Laura

 2. says

  Het ziet echt heel gaaf uit zeg als je het in bad doet. Ik ben erg benieuwd nu naar de geur ik hou wel van zoet. Jammer dat ik geen bad heb of iemand ken die een bad heeft anders had ik ook wel een badproduct van Lush willen proberen.

 3. says

  Ik stond gister toevallig bij de Lush naar deze te kijken. In het begin ziet hij er inderdaad prachtig uit maar de uiteindelijke kleur is zeker niet aantrekkelijk. Gelukkig ruikt hij in ieder geval wel lekker!

 4. says

  Jammer dat je de groene kleur niet zo fijn vind, snap ik eigenlijk wel! Ik zou er dan ook niet optimaal van kunnen genieten. In het begin ziet je bad er weer heel vrolijk uit zeg, haha! Het lijkt mij heerlijk om een bad te hebben, als ik later met mijn vriend ga samenwonen dan komt er ook absoluut een bad in de badkamer!
  liefs

 5. says

  Ik heb hem zelf nog thuis liggen en ben heel benieuwd. Ik snap inderdaad wel wat je bedoelt met vieze groene kleur, haha. Net slootwater met glitters en een lekkere geur. Toch denk ik dat ik hem binnenkort maar eens meeneem in bad 🙂

 6. says

  Het is eigenlijk het allerleukste als hij lekker bruist haha. Daarna blijft er meestal een akelig kleurtje over en ziet het er minder aantrekkelijk uit, oops! Wel super leuke foto’s! Zo kunnen we vast spieken hoe hij het gaat doen in ons bad.

 7. says

  Nog maar 3 en een halve week en dan kan ik ook in bad met LUSH, daar heb ik zoveel zin in!
  En die kleur… ach. Het geeft wel een heel natuurlijk gevoel niet? Net of je zo de sloot in stapt. Werkt vast heel erg helend.

 8. says

  Ik vond die uiteindelijke kleur water ook zo jammer, ja! Niet heel aantrekkelijk. De effecten en geur vind ik ook wel lekker, maar het water waar je in moet duiken niet zo, haha. Ik hoorde ook niets helaas, trouwens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *