In bad met Lush holly golightly bubble bar

Vaak baal ik er van dat ik thuis geen bad heb. Wanneer ik de kans krijg om in bad te gaan neem ik het er ook echt van. Tijdens mijn weekendje weg was ik in het bezit van een bubbelbad en wat doe je dan? Ik neem dan natuurlijk een heerlijke bubble bar van Lush mee in bad.
 


De heerlijke kerst collectie van Lush ligt al weer even in de winkels. Ik ging voor de leuk uitziende holly golightly bubble bar. Ik heb een zwak voor glitters en laat deze bubble bar nou net helemaal onder de glitters zitten. 

Wat vertelt Lush zelf over deze bubble bar:

Kom maar snel binnen, weg uit de kou! Sla een schuimend dekentje om je heen met een kruidige geur. Breek de bubble bar in tweeën en verkruimel het onder stromend water voor een genereus bad met heerlijk veel schuim. Patchouli, kruidnagelolie en kaneelbladolie warmen je lekker door op koude winterdagen.

 Lush scoort weer een hoop punten bij mij. De bubble bar ruikt verschrikkelijk lekker, erg kruidig en sterk. Het geeft mij het ultieme kerst gevoel. De kaneel geur is goed aanwezig.
 

In combinatie met de bubbels word het nog lekkerder. De bubble bar schuimt onwijs goed en het water krijgt een groene kleur met glitters.  

 Binnen een paar minuten zit je in een bad vol met schuim, Mmmmm.

 Ik heb genoten van mijn schuimbad met de Holly Golichtly bubble bar. Mijn huid voelde na het badderen heerlijk zacht aan en hier en daar vond ik nog een paar glitters. De geur bleef ik nog een paar uur ruiken, erg lekker.


De Lush Holly Golightly bubble bar is online te koop en bij de Lush verkooppunten en kost 6,95.

Heb jij al ervaring met een Lush bubble bar? Zo ja, welke?

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *