In bad met Lush unicorn horn

2016-02-07 14.24.42

Unicorns, regenboog kleuren en glitters. Blijer kun je mij niet maken. Lush toverde deze heerlijke creatie in elkaar voor in bad en laat dit mooie exemplaar blinken in de nieuwe Valentijn collectie. Ik ging ermee in bad en fantaseerde over mijn eigen sprookjes wereld. Kijk je mee?

2016-02-07 14.26.27

Of eenhoorns nu wel of niet bestaan (natuurlijk bestaan ze), doet er dankzij deze bubble bar niet meer toe. Want hij zit, naast de vele glitters en rustgevende lavendel, bomvol neroli. Neroli zorgt ervoordat het serotine-level (geluksstofje!) in je hersenen stijgt zodat jij lekker kunt fantaseren over magische wezens en schuimkastelen.

 

IMG_5982

Unicorn horn is een bubble bar en werkt het beste wanneer je deze verkruimeld onder de kraan. Zo ontstaat er een gigantische schuimhoop en kun je optimaal genieten van een warm schuimbad.

IMG_5983

Van de felle kleuren is in het bad zelf niets meer terug te zien. Het water tovert om in een licht roze kleur, leuk! Door het water drijven subtiele kleine glittertjes.

IMG_5984

Ik heb overigens 1/3 van de unicorn horn gebruikt en je ziet hoeveel schuim er in mijn bad zit. Dit is meer dan genoeg en zo kun je er langer van genieten.

2016-02-07 14.24.07

De Lush unicorn horn bubble bar ruikt heerlijk zoet. Tegelijkertijd werkt de geur rustgevend en ontspannend. Na het badderen voelt mijn huid lekker zacht aan, zo zacht dat het bad even een extra schoonmaakbeurt kan gebruiken, omdat het anders een gladde bedoeling wordt. Unicorn horn behoort tot een van mijn favoriete badproducten va Lush.

De Unicorn horn bubble bar is te koop bij Lush en kost €5,95.

Wat is jouw favoriete bad product van Lush? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Comments

 1. says

  Ah deze is zo leuk! Tot nu toe is The Comforter Bubble Bar nog steeds mijn favoriet, maar ik heb in Londen mooie nieuwe producten gekocht van LUSH op Oxford Street dus wie weet veranderd mijn mening binnenkort!

 2. says

  Ik heb helaas geen bad thuis. Maar als ik op vakantie ga zoek ik altijd iets uit met een bad. Dan kan ik heerlijk badderen met Lush. En vooral de Karma bubbelbar

 3. says

  De bubble bar ziet er zo mooi uit, en alles van de Lush ruikt ook zo heerlijk! Wij hebben thuis geen bad, dus ik schaf dit soort producten nooit aan. Dan koop ik liever iets anders van Lush 🙂

 4. says

  Hij klinkt echt heerlijk<3 Ik ben ook dol op de badproducten van Lush, helaas heb ik nu geen bad meer en kan ik er niet van genieten, maar stiekem als ik bij mijn ouders logeer ga ik nog wel eens in bad met een product van Lush.

 5. says

  The Comforter en Snow Angel zijn mijn meest favoriete producten voor in bad, maar deze is ook heel fijn! Ik heb hem er toen eens in 1 keer ingegooid. Stom hè?! Ik had er zo veel langer van kunnen genieten als ik het effect zo zie op jouw foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *