Mac Aladdin Princess Incognito Lipstick

IMG_0304-01

Ik ging van Mac verslaafde, naar de collecties spreken mij niet meer aan. En dat in een zeer korte tijd. Maar toen de Mac Disney Aladdin collectie werd uitgebracht, moest en zou ik hier iets van scoren. Ik ging voor een prachtige lipstick. Kijk je mee?

IMG_0297-01

Het is je vast niet zijn ontgaan dat Disney een prachtige verfilming uitbrengt van de originele tekenfilm. Ter ere daarvan brengen verschillende make-up merken collecties uit geïnspireerd op de liedjes, kleuren en personages, waaronder ook Mac. De collectie bestaat uit verschillende make-up producten met zelfs verschillende kleuren lipstick. Mijn keuze was al snel gemaakt, ik ging namelijk voor een lipstick in de kleur Princess Incognito.

IMG_0302-01

De laatste 2 jaar spreken de collecties mij eigenlijk niet meer aan. De producten zijn niet heel vernieuwend en ook van de verpakkingen werd ik niet warm of koud. De Mac Aladdin collectie daarin tegen deed wél iets met mij. Naast de prachtige film zijn ook de kleuren van de producten erg mooi, maar de verpakkingen zorgen ervoor dat ik minimaal 1 product in mijn bezit wil hebben. De gouden huls is afgewerkt met groenblauwe details uit de kleding van Prinses Jasmine. Ook is het logo heel mooi verwerkt op de huls.

IMG_0310-01

IMG_0315-01

De lipstick is verkrijgbaar in de kleuren; Friend Like Me, Rajah, Whole New World en Princess Incognito. Qua naam zou ik gegaan zijn voor Whole New World omdat dit vroeger altijd mijn lievelingsliedje is geweest, maar qua kleur sprak Princess Incognito mij het meeste aan. Omdat ik deze kleur ook daadwerkelijk zou dragen, is dit eindelijk mijn lipstick geworden. De oudroze kleur is ideaal voor dagelijks gebruik en heeft een matte finish.

IMG_0320

De kleur is prachtig. Echt een kleur die overal bij past en die ik ook dagelijks gebruik. De matte finish is heel fijn. Niet stroef, maar juist comfortabel op mijn lippen en blijft zo’n 3 tot 4 uur mooi zitten.

IMG_0298-01

Ik ben blij dat ik de lipstick heb besteld. Want niet alleen de verpakking is een echte musthave, ook de kleur wordt nu dagelijks gedragen.

De Mac Disney Aladdin collectie is verkrijgbaar bij onder andere Douglas en Maccosmetics, zowel in de winkel als online. Let er wel op dat de collectie limited edition is, dus op ik ook echt op. De lipstick kost €19,50.

Wat vind jij van de Mac Aladdin collectie?

Comments

  1. says

    Die verpakking! Zo gaaf!! Deze kleur lijkt mij ook het mooiste van de collectie. Rajah is misschien ook nog wel mooi als een wat donkere kleur. Denk dat deze kleur wel veel op Mehr lijkt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *