Favoriete najaar lipsticks | Elise

FOTO1 DSC07468

Mijn vijf favoriete najaar lipsticks..

FOTO2 2015-11-02 (2)1

Hi, ik ben Elise en blog samen met mijn zus dagelijks op www.happilyeverafterx.nl. Ik heb een grote liefde voor lipsticks en de herfst is mijn favoriete seizoen, ik kan mijzelf nu lekker uitleven in dit artikeltje.
Nu Priscilla geniet van haar gezinnetje samen met Sicco en hun prinsesje, laat ik vijf favoriete najaar lipsticks zien. De laatste twee maanden van 2015 zijn al ingegaan, welke lipsticks draag ik zoal deze tijd van het jaar?

FOTO3 DSC07464

Mijn lipstick stash groeit met de dag, ik vind het dan ook best lastig om maar vijf kleurtjes te kiezen die ik graag in het najaar draag. Mijn favoriete lipstick merk is MAC, maar ik heb ook een aantal budget favorietjes. Deze kleuren zijn echt gebaseerd op de laatste twee maanden van het jaar. Begin de herfst draag ik graag oranje tinten, maar nu het langzaam aan winter gaat worden kies ik voor donker, paarse kleurtjes. Overigens draag ik in januari en februari weer hele andere tinten zoals opvallend paars en licht roze. Helaas komt de laatste lipstick niet helemaal tot zijn recht tegenover de andere kleurtjes, hij is in werkelijkheid iets meer rood/koraal.

FOTO4 DSC07467

Plum & Base | Prune Avenue | Twig | 11 | Hot Tahiti

FOTO5 DSC07452

FOTO6 DSC07425

Catrice Ultimate Stay | 070 Plum & Base
Plum & Base is echt een berry kleur, ik vind zulke tinten heel mooi in het najaar. Soms vergeet ik dat ik deze prachtige lipstick heb. Hij lijkt overigens ongelooflijk veel op Captive van MAC. Plum & Base heeft een paarse ondertoon en ik denk dat vele deze lipstick wel kunnen hebben. Het fijne is dat hij lekker budget is en erg makkelijk verkrijgbaar.

FOTO7 DSC07453

FOTO8 DSC07436

Yves Saint Laurent Rouge Pure Couture | 54 Prune Avenue
Mijn eerste Rouge Pure Couture lipstick van Yves Saint Laurent. Het is een opvallend, donker, paarse lipstick. Tegen de winter aan draag ik graag paars tinten op mijn lippen. Hij voelt ontzettend romig aan, dat vind ik persoonlijk erg fijn met het koude weer wanneer je lippen wat droger zijn.

FOTO9 DSC07454

FOTO10 DSC07447

MAC Cosmetics | Twig
Twig is mijn nieuwe favoriet, ik denk misschien wel dat dit mijn all time favorite lipstick zal worden. De kleur is net wat donkerder dan mijn eigen lippen en eigenlijk is de kleur ook heel neutraal. Ondanks de roze ondertoon, vind ik hem nog behoorlijk warm. Deze lipstick draag ik het liefst dagelijks, maar stiekem wil ik ook gewoon heel graag afwisselen met andere kleurtjes. Toevallig weet ik dat Priscilla deze tint ook heeft en bij haar staat hij ook echt fantastisch. Als ik nog maar één lipstick mocht houden, dan zou het vast deze zijn.

FOTO11 DSC07458

FOTO12 DSC07422

Hema Moisturising | 14
Volgens mij is dit één van mijn donkerste lipsticks uit mijn stash, afgelopen tijd heb ik hem weer helemaal herontdekt. Het is zeker een gewaagde kleur, omdat hij tegen het zwarte aan gaat. Rond de december maand draag ik zulke kleurtjes heel graag, wel breng ik iets meer bronzer aan zodat mijn huid niet al te bleek lijkt. Zo’n tint draag ik zeker niet elke dag, maar ik vind het heerlijk om deze af te wisselen samen met Twig van MAC bijvoorbeeld.

FOTO13 DSC07460

FOTO14 DSC07439

MAC Cosmetics | Hot Tahiti
Als laatste Hot Tahiti, naar mijn idee is deze lipstick nog helemaal niet zo bekend. Ergens snap ik niet dat hier nog maar zo weinig reviews van online staan. De lipstick op de lippen is wel veel minder intens dan in de huls, dat komt dan ook wel door de Glaze finish. Hij oogt heel neutraal en voelt heel fijn op de lippen, de lipstick is licht glanzend.

FOTO15 DSC07462

Vijf favorietjes die ik komende maanden veel zal dragen. Ik ben echt dol op de donkere tinten, maar toch wissel ik ze regelmatig af met wat neutrale tinten zoals Twig en Hot Tahiti van MAC.

Wat is jouw favoriete najaar lipstick?

Liefs, Elise

RelatedPost

Comments

  • says

   Dankjewel! Sinds kort vind ik de neutrale kleurtjes ook heel mooi, ondanks ik ook echt weg ben van de gewaagde en donkere kleuren. Leuk om te horen, ik neem zeker eens een kijkje!
   Liefs, Elise

  • says

   Ik heb hem al een tijdje, maar vooral in het najaar pak ik hem er weer bij. Hij is inderdaad behoorlijk gewaagd, maar ik vind het steeds leuker om soms eens uit te pakken met een lipsticks.
   Liefs, Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *