Liefde op het eerste gezicht

Al heel lang stond een product van M.A.C op mijn wishlist. Nu zag ik een heleboel foto’s voorbij komen de laatste tijd op instagram en diverse blogs. Het begon nu toch wel erg te kriebelen en ik moest dan nu ook echt iets kopen! Ben je benieuwd wat ik gekocht heb? Lees dan zeker verder..

Oke, het was eigenlijk niet moeilijk om te kiezen wat voor product ik zou nemen. Voor ik de winkel in liep wist ik al dat ik op zoek zou gaan naar een lipstick. Maar dan het ergste, hoe kun je kiezen uit al die prachtige kleuren? Ga ik voor roze, nude, rood , matte, glans. Ik voelde me net een klein kind in de snoepwinkel. Gelukkig kwam de verkoopster gelijk naar me toe om te helpen. Ik had al een aantal swatches gemaakt op mijn hand en vond de roze kleuren toch echt wel het mooist. Er zat duidelijk 1 hele mooie kleur tussen en dat was eigenlijk ook de eerste swatch die ik had gemaakt op mijn hand.

Ik ging duidelijk voor deze kleur! Speak louder. Speak louder is een cremesheen lipstick. Super leuke naam natuurlijk maar de kleur is ook echt perfect.


Zo ziet de kleur er uit op mijn hand. Er komt trouwens ook een zoete geur van de lipstick af maar kan niet helemaal omschrijven wat voor geur het nou is. Er zit een mooie glans op de lipstick wat je een klein beetje kunt zien op de foto.

En TADAAA zo ziet de kleur er uit op mijn lippen! I love it. Ik ben echt helemaal om, wat een goede kwaliteit hebben de lipsticks van M.A.C. Gelukkig heb ik geen  verkoop punt bij mij in de buurt, anders ben ik bang dat ik de hele winkel leeg koop.
De lipstick kost 18.50
Wat vind jij van de kleur lipstick? En heb je zelf al een product van M.A.C?
Liefs,
Priscilla

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *