MAC amplified crème lipstick fusion pink

IMG_5204

Onder het mom van ‘ik moet mezelf wat meer gaan verwennen’ kocht ik een nieuwe MAC lipstick. Ik ging voor veilig dit keer, want roze is bij mij altijd goed. De kleur is in mijn beleving niet heel erg bekend, want ik kan er maar weinig reviews van vinden. Dat maakt het des te leuker voor mij om deze lipstick voor jullie te reviewen. Kijk je mee?

IMG_5199

Toen ik eenmaal voor het schap met MAC lipsticks stond wist ik niet meer waar ik het zoeken moest. Doordat ik al veel MAC lipsticks heb, kwam het vaak voor dat ik een mooie kleur pakte en na het lezen van de naam besefte dat ik de kleur al had. Soms heb je meer dan je denkt. Toch vond ik nog een kleur die er voor mij uit sprong, fusion pink.

IMG_5216

Fusion pink heeft een Amplified crème finish. Dat betekent dat de lipstick een maximale kleurdekking heeft en een crèmige finish. Persoonlijk vind ik lipsticks met een Amlpified crème finish erg fijn door de mooie pigmentatie en het zachte en fijne gevoel op mijn lippen.

IMG_5206

De lipstick is knal roze en heeft (wat niet heel duidelijk te zien is op de foto) een soort metallic effect. Normaal staan de lipsticks met een Frost of Glaze finish hier bekend om en ben ik dit totaal niet gewend van een Amplified creme lipstick. Toch sprak het effect in combinatie met de kleur mij wel enorm aan en na het swatchen was ik helemaal om. Ik ben dol op roze lipsticks, en een tint als deze had ik nog niet.

IMG_5230

Ja je ziet het goed. De lipstick oogt feller in de huls dan op mijn arm. Dit is ook het eerste wat mij opviel na het swatchen van de lipstick. De lipstick heeft een prima pigmentatie en is intens van kleur.

IMG_5282

Op mijn lippen is het metallic effect dat ik bedoelde duidelijk terug te zien. De lipstick is niet meer knal roze zoals het oogt in de huls, maar neigt nu iets meer naar rood toe. Toch vind ik het een mooie, unieke kleur. Ik hou zelf enorm van heftige lipstick kleuren, dus deze kleur is zeker een aanwinst voor mijn collectie. De lipstick staat het mooist in combinatie met een zachte look. Zo zullen je lippen mooi de nadruk leggen op je look.

IMG_5211

Fusion pink blijft ongeveer 4 tot 5 uur mooi op mijn lippen zitten. Zelfs met een romige substantie blijft de lipstick goed zitten en aan het einde van de dag blijft er zelfs nog een lichte roze kleur over. Voor intens roze/rode lippen moet de lipstick even bijgewerkt worden halverwege de dag, maar dat vind ik geen probleem. De lipstick is makkelijk aan te brengen en voelt comfortabel aan op mijn lippen.

MAC Fusion pink is te koop bij Douglas en kost €19,50. Let op, online heeft Douglas een andere kleur afgebeeld.

Ben jij al bekend met Fusion pink? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

 

Comments

  1. says

    Ik had inderdaad ook een andere kleur op je lippen verwacht toen ik alleen de lipstick nog maar had gezien. Maar het is zeker weer een mooi kleurtje! Het lijkt me leuk om ook eens zo’n fel gekleurde Mac lipstick aan te schaffen.

  2. says

    Een van mijn meest gedragen MAC lipsticks! Ik verbaas me er altijd over dat ik er nooit anderen over zie praten, dus leuk om er eens een blogpost over te zien 🙂 Het is inderdaad geen heel bekend kleurtje, maar wel erg mooi

  3. says

    Wat een pareltje! De finish doet mij heel erg denken aan de paarse Violetta, die bevat ook zo’n glans. Fusion Pink is inderdaad in mijn beleving ook nog heel onbekend en dat terwijl het juist zo’n unieke kleur is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *