MAC is beauty en Julia Petit lipsticks

IMG_20150413_131410

Het wordt inmiddels een sport, producten scoren uit limited edition lijnen van MAC cosmetics. Ik zat al vroeg in de ochtend klaar om mijn slag te slaan, het is immers altijd een verassing hoe laat een nieuwe collectie online komt. Maar het is me gelukt, ik bestelde de 2 lipsticks die ik enorm graag wilde hebben. Kijk je mee?

IMG_20150413_132023

Ik bestelde 2 lipsticks, een uit de Julia Petit lijn en een uit de MAC is beauty lijn. De Julia petit collectie heeft een geheel eigen design. Wat betreft de MAC is beauty collectie, hadden ze van mij wel wat meer mogen uitpakken. De kleuren van de lipsticks zijn enorm mooi, maar ze hebben geheel dezelfde huls als de normale lipsticks uit het vaste assortiment. Erg jammer!

IMG_20150413_132451

De twee beauty’s die ik bestelde zijn; make me gorgeous uit de MAC is Beauty collectie en Boca uit de Julia Petit collectie. Voordat er zulke grote exclusieve collecties online komen, ga ik altijd eerst uit op onderzoek. Ik moet natuurlijk wel goed voorbereid zijn en weten welke lipsticks ik wil bestellen als ze online komen. Make me gorgeous sprak me meteen aan, deze moest en zou ik hebben! Boca sprak me ook heel erg aan maar ik las op het internet al dat iedereen deze wilde hebben, ik achtte mijn kans erg klein dat ik deze kon machtigen. Tot mijn grote verbazing was Boca er nog en klikte ik de lipstick snel mijn winkelmandje in. Ik ben een gelukkig mens!

IMG_20150413_131343

Toen ik hoorde van Melissa dat Make me Gorgeous sprekend lijkt op Toxic Tale was ik enorm blij. Die kleur wilde ik al een tijdje hebben, maar is iedere keer uitverkocht. De kleur weet ik nou niet precies te beschrijven. Op de foto lijkt het roze, en in real life toch wel wat meer rood/koraal achtig. Make me Gorgeous heeft een amplified finish. Boca is een prachtige nude kleur, ik ben er enorm blij mee. Deze heeft een satin finish. Deze 2 finishes zijn toch wel mijn favoriet, ze geven een fijne kleur af en brengen makkelijk aan.

IMG_20150413_132304

Op de swatch zie je al dat de lipsticks enorm veel dekking hebben. Ook laten ze een subtiele glans achter, erg mooi!

boca

MAC Julia Petit Boca €21,-
Sorry, normaal gesproken maak ik een full face foto, maar ik ben nog steeds ziek! Ik ben enorm blij dat ik deze kleur heb kunnen bemachtigen. Het is een prachtige nude kleur die denk ik iedereen wel staat. Deze kleur zou je kunnen dragen bij iedere gelegenheid. Wellicht met een lippotlood worden je lippen nog net iets voller. Ik ga nog even opzoek naar de bijpassende kleur!

make me gorgeous

MAC is Beauty Make me Gorgeous €19,-
Het is ongelooflijk hoe vol deze lipstick mijn lippen maakt. I love it! De substantie van deze lipstick is net iets romiger dan Boca, maar voelt ook enorm fijn aan op mijn lippen. Ik ben verliefd op de kleur.

 

IMG_20150413_131956

Ik ben enorm blij met mijn nieuwe aanwinsten. Beiden kleuren zijn erg mooi, blijven gemiddeld 4 uurtjes zitten en zijn makkelijk aan te brengen. Hard werken wordt beloond.

De MAC is beauty en Julia Petit collecties zijn exclusief te koop op www.macccosmetics.nl en bij de Douglas.

 

RelatedPost

Comments

  1. says

    Mooie kleurtjes al denk ik dat Julia Petit Boca mij niet mooi zou staan, ik ben redelijk bleek en het zou er vreemd uitzien bij mij denk ik.

  2. says

    Wel jammer dat ze geen bijzonder design hebben. Ik vind de tweede kleur echt prachtig. deze foto’s zijn ook mooi hoor en we kunnen alsnog een goed beeld van de kleur krijgen. Xx Laura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *