MAC on hold lipstick

IMG_8993

6 meiden enย een MAC verkooppunt.. ja dan weet je het wel. Ik kom dan niet met lege handen buiten! Samen met 5 andere meiden was ik vorige week naar Amsterdam om een middagje te winkelen en voor een event. Ik nam een prachtige lipstick mee, een lipstick die ik nog niet kende.

IMG_9001

Als ik voor het MAC lipstick vak sta voel ik me als een klein kind in de snoepwinkel. Uiteraard swatch ik de mooiste kleuren op mijn arm maar dit keer pakte ik een kleur die ik nooit eerder zag. Na het zien van de swatch wist ik het meteen, deze kleur moest met mij mee! Overigens heb ik ook een zwak voor de verpakkingen, de zwarte matte hulsen staan zo mooi in mijn lipstick houder.

IMG_8997

On hold is de kleur waarover ik het heb. Het rood/oranje warme kleurtje maakte veel indruk op me. Ik kies vaak voor vertrouwde roze kleuren dus hoe leuk is het dan een lipstick toe te voegen aan je stash die je normaal niet snel zal kopen.

IMG_9006

On hold heeft een cremesheen finish. Een cremesheen Lipstick geeft medium tot maximale, opbouwbare, dekking met een glanzende finish, wat mij betreft mijn favoriet.

IMG_9012

De swatch geeft een mooie warme intense kleur af.

IMG_9016

En dit is on hold op mijn lippen, pretty! Het lijkt wel alsof ik Sleek rosegold of MAC springsheen op mijn lippen draag door de gouden glans. Ik vind de structuur enorm fijn, de lipstick glijd als het ware over mijn lippen en voelt heerlijk zacht aan. Dit is de eerste lipstick waarvan ik meteen het gevoel heb dat de kleur me geweldig staat.

IMG_9003

Wat mij betreft kom deze lipstick in mijn favorieten bakje. Daarnaast blijft on hold ook nog is 4 hele uren prachtig op mijn lippen zitten!

MAC on hold lipstick is te koop bij de MAC verkooppunten en kost 19 euro.

Wat vind jij van de kleur?

Comments

  1. says

    Ik koop zelf eigenlijk nooit lipsticks met een cremesheen finish omdat ik dacht dat die te weinig kleur af gaven, maar als ik deze zo zie moet ik daar toch ook maar eens naar kijken als ik weer bij een MAC counter ben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *