MAC Lightness of being blush uplifting

Een onschuldig rondje in de Douglas, dat is wat ik dacht dat ik ging doen. Stiekem stond ik even rond te neuzen bij de MAC counter maar dat ging al snel verkeerd.

Ik zag tot mijn verbazing dat hier wel de blush was die ik wilde van de nieuwe MAC limited edition, Lightness of being. Na een swatch en wat advies moest ik de blush mee nemen. En toen ik hoorde dat het een na laatste exemplaar had was ik al helemaal verkocht. Kijk je mee naar mijn nieuwe aanwinst?

De limited edition Lightness of being heeft 2 prachtige kleuren blush. Een roze kleur en een oranje/koraal achtige kleur. Ik dacht laat ik is gek doen en uit mijn comfort zone kruipen, ik ging voor de oranje/ koraal kleur met de naam uplifting.

Ik hoor het je al denken. Het is inderdaad de nieuwe verpakking. Van de mini ufo word ik niet heel vrolijk en het magneet systeem vind ik niet erg handig, iedere keer ben ik bang dat ik hem uit mijn handen laat vallen. Maar de kleur die je er al doorheen ziet komen.. WAUW.

Ik kan er uren naar kijken. De kleur en de glitters verblinden bijna mijn ogen en het patroontje maakt de blush helemaal af.

Op de swatch zie je duidelijk de glitters er van af springen, een highlighter heb je hier zeker niet bij nodig. De kleur vind ik erg mooi en is makkelijk op te bouwen. Dit zijn overigens 2 veegjes over elkaar. De pigmentatie is zoals ik gewend ben van MAC weer top.

De blush zelf is al een eyecatcher maar wanneer je deze zult dragen weet ik zeker dat je flink word na gekeken. Ik zal deze blush met veel liefde en plezier dragen.

De MAC Lightness of being blush uplifting is te koop bij de MAC verkooppunten en kost 24,50. Let op het is een limited edition.

Ben jij net zo verliefd op de kleur als ik?

Comments

  1. says

    Wauw wat een beauty! Ziet er echt erg mooi uit! Voor mij persoonlijk denk ik iets te veel glitter.. ik ben wel benieuwd hoe hij eruit ziet op je gezicht 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *