Mac lipstick Fanfare

img_1883

Inmiddels alweer een aantal weken geleden had MAC eindelijk een leuke kortingsactie. Hier wilde ik gebruik van maken en bestelde een lipstick die al een tijdje op mijn wishlist stond; Fanfare. Sindsdien draag ik deze lipstick dagelijks. Kijk je mee?

img_1898

Fanfare heeft een cremesheen finish wat inhoud dat de kleur een minimale tot maximale dekking heeft, makkelijk in kleur is op te bouwen en een mooie glans achterlaat. De lipstick voelt ook enorm romig aan op de lippen. Geen trekkerig en droog gevoel dus, wat vaak met een matte finish wel is. De cremesheen finish is een van mijn favoriete finishes doordat de lipstick zo comfortabel aanvoelt op mijn lippen, heel fijn.

img_1888

Fanfare is qua kleur wat lastig te omschrijven en ik weet ook zeker dat de kleur bij iedereen anders uitpakt. Zo op het eerste gezicht is het een roze tint. Dat is het ook, maar je zult zien dat het effect op mijn lippen soms ook wel neigt naar een subtiele perzik tint. Het is in ieder geval een alledaagse kleur die makkelijk te combineren is.

img_1896

De lipstick is ontzettend romig en glijdt heel gemakkelijk over mijn arm heen. Fanfare laat een mooie gepigmenteerde kleur achter en de glans is ook duidelijk te zien!

img_1932

img_1945

Ik vind Fanfare een geweldige kleur en als je heel goed kijkt naar de full face foto begrijp je wellicht wat ik bedoel met de subtiele perzikachtige tint. Vooral in zonlicht wordt de kleur iets feller, heel mooi! Fanfare heeft een prima houdbaarheid. Na ongeveer 4 uur slijt de kleur langzaam van mijn lippen af.

img_1892

Absoluut een nieuw favoriet, wat een fantastische kleur! Mocht Fanfare nu ook regelrecht op je wishlist zijn beland of heb jij nog een andere mooie Mac lipstick op je wishlist staan, doe dan mee aan de winactie! Je maakt namelijk kans op een Mac lipstick naar keuze.

Mac Fanfare kost €19,50 en is onder andere te koop bij Douglas en online op maccosmetics.

Wat vind jij van de kleur? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Comments

  1. says

    Ontzettend mooie kleur, staat je goed! Ik heb met de Douglas Mac actie (die t/m zondag duurt!) Mac Testosterone lipstick gekocht. Als het goed is komt hij vandaag binnen, ben super benieuwd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *