MAC lipsticks Costa Chic & Chatterbox

2015-07-27 12.27.57

Een tijdje terug liet ik in een PLOG al zien dat ik 2 MAC lipsticks rijker ben. Winkelen met meiden die dezelfde passie delen wordt bijna gevaarlijk, want door de ervaring en mening van een ander koop je al sneller iets dan wanneer je alleen bent. Zo gingen er dus in plaats van 1 lipstick, 2 met mij mee naar huis. Kijk je mee naar mijn nieuwe beauty’s?

2015-07-27 12.29.10

Voordat ik de winkel in liep wist ik nog niet welke MAC lipstick met mij mee naar huis zou gaan. Al snel hoorde ik aan alle kanten dat ik voor Chatterbox moest gaan. Nadat ik de kleur op mijn hand probeerde was ik meteen verliefd. Ik heb namelijk nog niet zo’n kleur in mijn stash. Toch stond er nog een kleurtje die er meteen voor mij uit spatte. Ik probeerde ook deze kleur op mijn hand en wauw, mijn hart maakte een klein sprongetje. Ik begon erg te twijfelen, maar uiteindelijk nam ik ze allebei mee. Ach, moet kunnen toch!?

2015-07-27 12.27.20

Costa Chic is enorm moeilijk om op foto vast te leggen, de kleur is in werkelijkheid net even iets feller. De lipstick heeft een frost finish wat inhoud dat de lipstick een metallic effect geeft. De frost lipsticks staan bekend om de goede pigmentatie en zijn op te bouwen in kleur. Chatterbox heeft een amplified creme finish wat zorgt voor een maximale kleur dekking en voelt heerlijk romig aan op de lippen.

2015-07-27 12.24.56

Zoals je kunt zien is de pigmentatie top! De kleuren knallen van mijn arm af en ik hoefde de lipstick maar 1 keer er langs te halen. Dit vind ik altijd zo fijn met lipsticks. Dan betaal ik maar liever iets meer, maar dan heb ik wel goede kwaliteit.

2015-07-27 12.26.13

IMG_2333

MAC Amplified creme lipstick Chatterbox

Een mooie roze kleur die geschikt is voor iedere gelegenheid. De lipstick dekt perfect en voelt heerlijk zacht aan op mijn lippen. De lipstick neigt nu wat meer naar oud roze, maar wanneer de zon er op schijnt wordt de kleur direct wat feller. De lipstick blijft ongeveer 4 uurtjes mooi zitten. Een prima houdbaarheid en een hapje en een drankje overleeft hij wel.

2015-07-27 12.26.46

IMG_2325

MAC Frost lipstick Costa chic

Fel, feller, felst. De lipstick is stiekem een beetje neon, I love it. Wel raad ik je aan je lippen goed te verzorgen voordat je de lipstick aanbrengt, want hij benadrukt wel je velletjes. Een goede lip primer of even scrubben lost al een hoop op. De lipstick blijft ongeveer 4 uurtjes zitten en overleefd ook wel een hapje en een drankje.

2015-07-27 12.28.30

Normaal zeggen ze bij twijfelen, niet mee nemen. Maar in dit geval nam ik ze wel beide mee en achteraf ben ik er blij om! Ik ben weer 2 mooie kleuren rijker, maar ik moet wel even gaan minderen met ‘mezelf te verwennen’. Mijn kleine prinsesje kan in ieder geval al vroeg gaan beginnen met make-up. En als zij dezelfde passie en verslaving als mij krijgt… dan hou ik mijn hart vast!

MAC Chatterbox en Costa Chic zijn onder andere te koop bij Douglas en kosten €19 euro per stuk.

Welke kleur is jouw favoriet? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Comments

 1. says

  Wat een leuke review Priscill! En wat een prachtige kleurtjes heb je weer gescoord ♡
  Ik was al bekend met Chatterbox,en wil deze zelf ook nog heel graag! Maar Costa Chic is toch ook wel echt heel gaaf! Leuk dat je ons laat kennis maken met deze kleur!

 2. says

  Ik vind ze allebei erg mooi. Chatterbox staat op mijn wishlist, maar wanneer hij eindelijk een keer in mijn stash komt is de vraag! Er staan namelijk best veel MAC lipsticks op mijn wishlist haha!

 3. says

  Ik vind ze allebei prachtig! Inderdaad, bij twijfelen niet doen geldt niet altijd! Ookwel’ buy now or cry later haha! Ze staan je ook ontzettend mooi 😉 XO

 4. says

  Ik begrijp niet waarom Costa Chique niet zo bekend is! Totdat jij hem probeerde bij de counter, kende ik hem niet eens! Die heb ik echt nog eens nodig. Eerst maar eens verhuizen, hihi

 5. says

  Wat een prachtige kleuren! Ik zou ze zelf zo kopen, als MAC niet op dieren test. Blijf dat toch altijd wel een minpunt vinden 🙁 Anders had ik sowieso Chatterbox gekocht <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *