MAC lipsticks girl about town & velvet teddy

2015-06-14 17.23.34

Komt ze weer met haar MAC review. Inderdaad, ik ben weer 2 prachtige lipsticks rijker en stiekem liet ik ze al zien in mijn MAC collectie artikel. Met deze 2 lipsticks had ik enorm veel mazzel, want Douglas had een aantal weken geleden een fout op de website waardoor ik de lipsticks kon bestellen met korting. Dit kon ik natuurlijk niet aan mij voorbij laten gaan en bestelde snel 2 pareltjes. Kijk je mee naar mijn nieuwe aanwinsten?

2015-06-14 17.24.12

Als je met een groep meiden in een whattssap gesprek zit die ook allemaal geïnteresseerd zijn in beauty dan steek je elkaar al snel aan. Toen we eenmaal doorhadden dat er korting op de MAC lipsticks zat, moest en zouden we allemaal iets bestellen. Maar dan komt de vraag, welke ga ik bestellen? Velvet Teddy was een lipstick die al een tijd op mijn wishlist stond, dus deze kon ik natuurlijk niet voorbij laten gaan. Ik klikte de lipstick snel in mijn winkelmandje en binnen no time was deze al uitverkocht. Melissa riep al snel dat girl about town erg mooi is. Ik ben gek op roze kleuren, dus besloot ik om deze ook mee te bestellen.

2015-06-14 17.24.45

Velvet teddy is een nude kleur, die goed bij iedere gelegenheid past. De lipstick heeft een matte finish en alhoewel ik niet zo’n fan ben van matte wilde ik de kleur toch graag toevoegen aan mijn stash. Girl about town is daarin tegen enorm opvallend en heeft een knal roze kleur. Ik zeg altijd; hoe rozer hoe beter. Girl about town heeft een amplified creme finish, wat inhoud dat de lipstick een volledige dekking heeft en in tegenstelling tot de matte lipstick een crèmige textuur heeft. Ik vind dat persoonlijk net even iets aangenamer aanvoelen op mijn lippen.

2015-06-14 17.21.45

Op de swatches zie je al meteen het verschil betreft de finish. Beiden lipsticks hebben een geweldige pigmentatie, maar girl about town heeft door de crèmige textuur een mooie glans.

2015-06-14 17.22.44

IMG_1807

MAC Girl about town
Zo, met deze kleur op mijn lippen word ik nog wel een extra keer nagekeken. De lipstick heeft een fijne, romige textuur waardoor de lipstick erg makkelijk is om aan te brengen en zacht aanvoelt op je lippen. Girl about town blijft ongeveer 3 uurtjes mooi op zijn plek zitten. De kleur? Ik noem het framboos, om je lippen bij af te likken!

2015-06-14 17.22.15

IMG_1802

MAC Velvet teddy
Veel nude kleuren staan mij niet. Maar wauw, velvet teddy doet iets met mijn lippen. De kleur is mooi en intens en gek genoeg vind ik de matte finish niet erg storend. Ik breng er wel nog een laagje MAC prep + prime onder zodat de lipstick mijn lippen minder snel uitdroogt. Dit wordt mijn nieuwe favoriet, niet alleen in de zomer, maar ook in de winter! Velvet teddy blijft ongeveer 4 uurtjes mooi op mijn lippen zitten.

2015-06-14 17.21.12

Wat ben ik blij dat ik de kortingsfout van Douglas niet aan me voorbij heb laten gaan. Beiden kleuren zijn weer een fantastische toevoeging aan mijn stash en wie had ooit gedacht dat ik nog verliefd zou worden op een matte lipstick!?

Mac Girl about town en Velvet teddy zijn te koop bij de MAC verkooppunten (onder andere Douglas) en kosten €19,- per stuk.

Welke van de 2 is jouw favoriet? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achter laat!

 

Comments

  1. says

    Ik heb een heleboel mac-lipsticks maar Girl About Town heb ik zowaar niet. Prachtig! De matte lipsticks zijn inderdaad vrij droog maar hierdoor blijven ze wel weer erg goed zitten. Ik ben er gek op. 🙂 Mehr is ook zo’n mooie matte kleur. Beetje donkeroudroze, ietsje donkerder en bruiner dan Brave.

  2. says

    Velvet teddy vind ik mooi maar is ab-so-luut niet mijn kleur.. nee, die komt er bij mij niet in. Girl about town daarentegen vind ik echt prachtig, wow!!

  3. says

    Ze staan je beide echt heel mooi! Het verbaast mij dat Velvet Teddy vele kunnen hebben, ondanks het een bijzondere kleur is. Girl About Town is ook echt een pareltje voor kzomende weken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *